«Ταξίδι στο χρόνο», το νέο ημερολόγιο της Δόξας

spot_img

Προτεινόμενα

Πλούσιο σε φωτογραφίες ρετρό. Φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών, όταν η Δόξα Νέας Μανολάδας είχε γίνει ονομαστή σε ολόκληρη τη δυτική Ελλάδα με τα κατορθώματά της, αποτελεί το νέο ημερολόγιο της ομάδας, το οποίο βγήκε σε κυκλοφορία. Η διοίκηση του συλλόγου, το παρουσίασε στους φιλάθλους και προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε και κυκλοφορεί το ημερολόγιο Δόξας Νέας Μανωλάδας για το έτος 2018 .Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που και φέτος επέλεξαν να στηρίξουν την έκδοση του ημερολογίου μας διαφημίζοντας τις επιχειρήσεις τους. Ευελπιστούμε να τύχει της ίδιας στήριξης και από την τοπική μας κοινωνία για τα καταστήματα όλης μας της περιοχής . Εμείς δηλώνουμε απερίφραστα την στήριξη μας στα τοπικά καταστήματα του Δήμου μας γιατί <<γιατί όλοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί!>> Γιατί; Γιατί στηρίζοντας τα καταστήματα της περιοχής μας βοηθάμε ένα παιδί να αγοράσει παπούτσια για το σχολείο του , γιατί βοηθάμε έναν νέο να σπουδάσει , γιατί βοηθάμε έναν άνεργο να βρει μια θέση εργασίας και όχι ένα μεγάλο στέλεχος μεγαλοεταιρειας να πάρει ένα μεγάλο μπόνους !
Με την έναρξη των φετινών Χριστουγεννων ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά ,δύναμη ,υγεία και το άστρο των Χριστουγεννων να λάμψει δυνατά στις καρδιές όλων των ανθρώπων!
Ευχαριστούμε θερμά τον Κύριο Παναγόπουλο Τάκη για τη φωτογράφιση της ομάδας μας . Επίσης τον Κύριο Κανελλόπουλο Ιωάννη για την συλλογή των παλαιών φωτογραφιών από την ιστορία της Δόξας μας!».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα