ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Τα αγροτικά προβλήματα στο επίκεντρο

  • 17
    Shares

Την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας επισκέφτηκε ο Ηλείος πρώην πρόεδρος του ΙΚΑ και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Διονύσιος Καλαματιανός. Ο κ. Καλαματιανός είχε μια μακρά και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο της Ομάδας κ. Χρήστο Βαλιανάτο, κατά την διάρκεια της οποίας τέθηκαν επί τάπητος όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του νομού, στην προσπάθεια να βρεθούν άμεσα λύσεις που θα διατηρήσουν το αγροτικό εισόδημα, την κινητήριο δύναμη της Ηλείας, σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Μιλώντας στο «Ilia News» ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας κ. Χρήστος Βαλιανάτος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επισκέπτεται σήμερα Ομάδα μας ο κ. Διονύσιος Καλαματιανός. Με τον κ. Καλαματιανό έχουμε μεγάλη συνεργασία τα τελευταία έτη. Θα τον ενημερώσουμε για όλα τα αγροτικά προβλήματα του νομού Ηλείας τα οποία είναι πάρα πολλά και τα οποία ζητούν επίλυση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Καλαματιανό για την επίσκεψη, η συνεργασία μας συνεχίζεται γιατί ο νομός Ηλείας στην πλειοψηφία του είναι αγροτικός και από εκεί και πέρα, το αγροτικό εισόδημα παίζει μεγάλο ρόλο στην οικονομία του νομού μας. Αν πέσει το αγροτικό εισόδημα θα πέσει και όλος ο νομός».

Από την πλευρά του ο κ. Διονύσιος Καλαματιανός είπε: «Με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον επισκέπτομαι την Ομάδα Παραγωγών, να ακούσω τα προβλήματα των αγροτών και των παραγωγών της Αμαλιάδας και της Ηλείας και να βοηθήσω όσο μπορώ στην επίλυση των ζητημάτων αυτών γιατί γνωρίζω ότι είναι καίριο ζήτημα το αγροτικό εισόδημα για την οικονομική ζωή του τόπου μας, της Ηλείας. Συνεπώς με μεγάλο ενδιαφέρον θα ακούσω τα ζητήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων τα γνωρίζω αλλά καλό είναι να τα ακούσω από πρώτο χέρι και από τον πρόεδρο της Ομάδας, ούτως ώστε να βοηθήσουμε στην επίλυσή τους και στη βελτίωση των συνθηκών στην αντιμετώπιση όποιον προβλημάτων προκύπτουν».


  • 17
    Shares