ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα λένε Χριστοδoυλόπουλος-Παπαδάτος για τους παίκτες-Αναμένουν στο ακουστικό Αίας-ΠΑΟΒ!


Συζήτηση ανάμεσα στους δυο ισχυρούς άνδρες του Αστέρα Αμαλιάδας αναμένεται απόψε το βράδυ, ένα 24ωρο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο Πρόεδρος Ανδρέας Παπαδάτος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, θα συζητήσουν τις προτάσεις που έχει ο Αστέρας από Αίαντα και Παμβουπρασιακό, για την παραχώρηση των Γιάννη Παρασκευόπουλου και Κώστα Σταθόπουλου.

Πρόθεση των ιθυνόντων του Αστέρα ήταν να “τρενάρουν” την υπόθεση, προκειμένου να ενημερωθούν για την τύχη των τοπικών διοργανώσεων, ωστόσο το “πρέσινγκ” των ομάδων της Γ΄ Εθνικής σε συνδυασμό με τη λήξη της μεταγγραφικής περιόδου, αλλά και το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να διεξαχθεί το τοπικό Πρωτάθλημα, ίσως επισπεύσει τις εξελίξεις.

Κατ’άρχήν, φαίνεται να έχει αποφασιστεί η παραχώρηση του Σωτήρη Νικολακόπουλου, ενός παίκτη ο οποίος αποκτηθηκε, αλλά το lockdown του Νοεμβρίου συνέπεσε την ίδια μέρα, οπότε ο παίκτης δεν πρόλαβε να πάρει ούτε προκαταβολή. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να μείνει ελεύθερος, με τον Αστέρα να έχει τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι.

Για τους άλλους δυο, στις προθέσεις των Βυσσινί είναι να παραχωρηθούν με συμφωνία για δανεισμό, όσο θα διαρκέσει η αγωνιστική σεζόν 2020-21, ένα τρίμηνο δηλαδή έως το καλοκαίρι.