ΗΛΕΙΑ NIGHTLIFE ΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό «έκλεισαν» το «Island» και οδηγούν 47 άτομα στην ανεργία!

  • 414
    Shares

«Αυλαία» για το φετινό καλοκαίρι ρίχνει το «Island» στην Κουρούτα, υπό το βάρος των νέων μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή του, ο ιδιοκτήτης του «Island» κ. Βασίλης Νιπεργιάλης αναφέρει:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Σε όλη μου τη ζωή έχω μάθει να παλεύω , να κερδίζω , να χάνω.

Όμως όλοι οι αγώνες είχαν νόημα , είχαν κίνητρο , είχαν ρίσκο για μια καλύτερη μέρα.

Δυστυχώς η κατάσταση στην χώρα μας αυτή την στιγμή είναι τέτοια που δεν σου επιτρέπει να παλέψεις , να δώσεις τις μάχες σου …

Μετά από ένα εξοντωτικό λοκ ντάουν τριών μηνών όπου όλοι μας βάλαμε το λιθαράκι μας ώστε η χώρα μας να αποτρέψει την επέλαση του ιού , καθώς και μετά από δύο μήνες που με ευλάβεια τηρήσαμε τα μέτρα και τα κρούσματα μηδενίστηκαν ,επανήλθαμε στην προτέρα κατάσταση σίγουρα με όχι δικά μας λάθη.

Το ISLAND είναι ένα μαγαζί που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι με πολύ προσωπική εργασία δική μου της οικογένειας μου κ της ομάδας μου .

Πέτυχε γιατί έχει ψυχή , έχει αγάπη , έχει μεράκι .Διασκεδάζει χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο από όλη την Ελλάδα και συμπεριλαμβάνεται στα κορυφαία Clubs της χώρας γιατί έχει ζωή, έχει παλμό είναι γνήσιο είναι καθαρό σε όλα του.

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες το κλίμα έχει βαρύνει και οι περιορισμοί είναι τέτοιοι που η διασκέδαση έχει μπει στο στόχαστρο.

Χωρίς ψυχολογία δεν υπάρχει διασκέδαση δεν υπάρχει αληθινό ISLAND . Επειδή αυτόν τον ιό θα τον νικήσουμε και πάλι και θα έρθουν πάλι οι ξέγνοιαστες μέρες, παίρνω το βάρος της απόφασης το ISLAND να σταματήσει την λειτουργία του μέχρι νεοτέρας. Ο μόνος λόγος που θλίβομαι είναι τα 47 άτομα προσωπικό που θα χάσουν την δουλειά τους . Αυτά τα παιδιά πρέπει η κυβέρνηση όπως και τα παιδιά όλης της Ελλάδας που θα χάσουν τη δουλειά τους να τα στηρίξει άμεσα.

Τελευταίοι ας μείνουμε κ πάλι εμείς που έχουμε μάθει καλά να τραβάμε την ανηφόρα …

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΠΕΡΓΙΑΛΗΣ»


  • 414
    Shares