ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα μελλοντικά σχέδια του Τζίκα για τον Ηλειακό και την… ΕΠΣ Ηλείας!

  • 22
    Shares

Δεν είχε απαρτία ούτε η δεύτερη τακτική Γ.Σ. του Ηλειακού Βαρθολομιού. Η τρίτη επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα, σε μέρα και ώρα η οποία θα ανακοινωθεί. Το νεότερο που βγαίνει πάντως είναι ότι ο Γιάννης Τζίκας, βλέπει με θετικό μάτι να παραμείνει στη διοίκηση και να τεθεί επικεφαλής ομάδας παραγόντων, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας. Μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Τζίκας δεν θα μετάσχει στο Δ.Σ., θα είναι να υλοποιήσει ένα από τα επόμενα σχέδιά του, το οποίο είναι να κατέλθει στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣΗ.

 

Ο Γιάννης Τζίκας, έχει έρθει σε συζητήσεις με ομάδες και μεμονωμένους παράγοντες από το χώρο του ηλειακού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη κίνηση, η οποία δεν έχει σχέση με τις ήδη υπάρχουσες, δηλαδή την παράταξη του Άρη Κουλούρη ή την παράταξη του Πέτρου Μπηλιώνη. Η κίνηση του Γιάννη Τζίκα και της ομάδας παραγόντων από την Ηλεία, είναι μια νέα κίνηση, η οποία θέλει να ανοίξει νέους δρόμους στο χώρο του ηλειακού ποδοσφαίρου και να δημιουργήσει νέα εποχή στις σχέσεις ανάμεσα στην ΕΠΣ Ηλείας και τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Ακόμα ο Γιάννης Τζίκας δεν έχει ανοίξει πλήρως τα «χαρτιά» του, δεν έχει δηλαδή απαντήσει αν η ανεξάρτητη κίνηση αυτή θα πάρει και τη μορφή συνδυασμού, ή αν συμβεί αυτό ποιος θα είναι επικεφαλής. Όλα αυτά μένει να απαντηθούν σύντομα, εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι ο Γιάννης Τζίκας σχεδιάζει έχοντας κατά νου, τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας.

Αναφορικά με τον Ηλειακό, ο Γιάννης Τζίκας επιχειρεί με ενωτικό πνεύμα να φέρει κοντά όλες τις πλευρές και να δημιορυγήσει μια διοίκηση “κοινής αποδοχής”, “για το καλό του Ηλειακού”, όπως λέει και συμπληρώνει: “Μόνο με την ενότητα θα πάει μπροστά η ομάδα. Οι εποχές είναι δύσκολες. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για την ομάδα. Χρειάζεται υπομονή, εργατικότητα, ενότητα και σύμπνοια“.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 22
    Shares