Τα «μωρά» της Αμαλιάδας φώναξαν «παρών

spot_img

Προτεινόμενα

 

Με άμυνα για σεμινάριο η Αμαλιάδα πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στον δυνατό  Φαέθωνα με 59-33. Ειδικά στο δεύερο ημίχρονο η ομάδα του Βαγγέλη Κιούφη, παίζοντας καταπληκτικά δέχτηκε μόνο 9 πόντους κάνοντας ένα επιμέρους 34-9!!Παρά τις απουσίες των δυο βασικών γραναζιών στην περιφέρεια Δασκαλόπουλου και Θεοδωρόπουλου η ομάδα βρήκε εκ των έσω την λύση αφού οι 18χρονοι Φιλόπουλος και Κατσιγιάννης κάλυψαν το κενό του αφήνοντας για μια ακόμα φορά υποσχέσεις για το μέλλον .
Με πολλά χαμένα καλάθια κάτω από την ρακέτα κύλησε το πρώτο ημίχρονο για την Αμαλιάδα και οι διαφορές 6-8 πόντων δεν κρατήθηκαν και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 25-24. Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα της Αμαλιάδας ήταν πραγματικά καταπληκτικό σε άμυνα και επίθεση με ωραίους αυτοματισμούς στην επίθεση και άμυνα από… γρανίτη .
Χορτασμένοι έφυγαν οι φίλαθλοι από το Κλειστό καταχειροκροτώντας τα «μωρά» της Αμαλιάδας που αρχίζουν και μπαίνουν στον μπασκετικό χάρτη ! Με την επιστροφή και των δυο απόντων η ομάδα θα γίνει πολύ καλύτερη αφού πλέον στις προπονήσεις θα αυξηθεί κατακόρυφα ο συναγωνισμός, ξέχωρα ότι θα αυξηθούν οι εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του προπονητή.

Δεκάλεπτα 13-13, 25-24, 43-30, 59-33.
Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ(Κιούφης): Λαμπρόπουλος7, Κίντος 3(1), Φιλόπουλος 2, Κιούφης 21(2), Κατσιγιάννης 3(1), Μαντούβαλος 11 (21 ριμπάουντ) , Νικολόπουλος 2, Αγραπιδάκης 6, Ανδρουτσόπουλος 4
ΦΑΕΘΩΝ (Ζάκας): Γιαννακόπουλος 4, Μάρκος 2, Μαργαρίτης 1, Σταικός 9(2), Σολδάτος 4, Κολοβός 1, Ορφανός 11, Ιωάννου 1,Ευθυμιόπουλος , Κωστής .

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα