ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Τα προβλήματα των εργαζόμενων κυριάρχησαν στη κοπή της πίτας Εργατικού  Κέντρου Πύργου (φώτο)


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι και γενικότερα τα ελληνικά νοικοκυριά, κυριάρχησαν στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Ιωάννης Βεντρας, αφού καλωσόρισε τα σωματεία και τον κόσμο που παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,  σημείωσε ότι ίσως είναι η μοναδική στιγμή στην ιστορία που πρέπει ο εργαζόμενος να παλέψει για τα δικαιώματά του.

Η αναπληρώτρια γενική γραμματέας του εργατικού κέντρου Πύργου κ. Χρύσα Ζούπη αφού καλωσόρισε τα σωματεία και τον κόσμο που προσήλθε για την κοπή της πίτας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ιδιωτικών υπαλλήλων και των εμποροϋπαλλήλων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ανέφερε εξάλλου  ότι το Εργατικό Κέντρο είναι ανοιχτό προς όλους, προσθέτοντας  πως   «όλα τα σωματεία θα πρέπει να έρθουν στην οργάνωση και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε με κοινή πορεία τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη η ελληνική επικράτεια και όλοι οι κλάδοι των εργαζομένων».

Για το 2018 εκφράστηκε η ευχή να έρθει μία καινούργια Ελπίδα για τα νέα άτομα για τους ηλικιωμένους για τους μεσήλικες και γενικώς για όλες τις ηλικίες

Τέλος το βασικό μήνυμα της ημέρας  για  τα σωματεία που συμμετείχαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,  αλλά και τα μέλη που συμμετείχαν από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, ήταν να υπάρχει αισιοδοξία και υγεία   η οποία προηγείται  όλων των άλλων προβλημάτων.