Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Τα σαράντα χρόνια γιορτάζει το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας με τη συμμετοχή του στην Α1 ΕΣΚΑΗ

spot_img

Ιστορική συγκυρία είναι αυτή την οποία γιορτάζει το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας φέτος. Συνδυάζει την επέτειο των σαράντα χρόνων απο την ίδρυσή του, με την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ. Ήταν το 1980, όταν μετά από συναντήσεις των τότε ιδρυτών του Σ.Ε.Φ.Α ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ την 10η Φεβρουαρίου του 1980 αποφασίστηκε η δημιουργία ενός σωματείου. Σκοπός ήταν η “σύμμετρος και αρμονική ανάπτυξις των σωματοψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών του , η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων δια της χρησιμοποιήσεως της γυμναστικής , της αγωνιστικής και της ασκήσεως της φυσικής εν γένει αγωγής” .

Τα ιδρυτικά μέλη που συγκεντρώθηκαν τότε ήταν 38.

Στα 40 χρόνια ιστορίας το ΣΕΦΑ κατέκτησε 3 πρωταθλήματα ΕΣΚΑ-Η και συγκεκριμένα την σεζόν 1991-1992 αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα στην Α2 ΕΣΚΑΗ , την σεζόν 2017-2018 πρωταθλήτρια στην Β ΕΣΚΑ-Η , και την σεζόν 2019-2020 πρωταθλήτρια στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Σε αυτά τα χρόνια φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας πλήθος ερασιτεχνών καλαθοσφαιριστών αποδεικνύοντας την αγάπη τους για την Ανδραβίδα!

Τα σαράντα χρόνια γιορτάζει το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας με τη συμμετοχή του στην Α1 ΕΣΚΑΗ

Με ανακοίνωσή του το ΣΕΦΑ, αναφέρει: “Ο κόσμος στήριξε και στηρίζει έμπρακτα την πορεία της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια τόσο με την παρουσία του στο γήπεδο όσο και με την συμμετοχή του στις δράσεις μας! Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι κάρτες ενίσχυσης της ομάδας μας είναι διαθέσιμες για όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει καθώς και η λαχειοφόρος μας !

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!!“.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα