ΤΕΙ Πύργου: Λύση στα προβλήματα των φοιτητών

spot_img

Προτεινόμενα

 

Ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Οικονομίας & Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων του ΤΕΙ Πύργου με επιστολή προς την διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας,  προειδοποιεί για κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν δρομολογηθούν η επίλυση των προβλημάτων που επικρατούν για την λειτουργία του τμήματος.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή το Σύλλογος ζητά την έγκριση του αιτήματος για κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών από ακαδημαϊκούς υπότροφους, το άνοιγμα κλειδωμένων αιθουσών, και την ενίσχυση τον στοιχειώδη εξοπλισμό των εργαστηρίων Τουρισμού & Μουσειολογίας.

Ακόμα, επισημαίνουν την δυσκολία που επικρατεί στην πρόσβαση στις εκτός ισογείου αίθουσες από σπουδαστές ΑμεΑ, με αποτέλεσμα να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους ενώ στηλιτεύεται το διετές λουκέτο στη βιβλιοθήκη, αυξάνοντας τη δυσκολία των φοιτητών να πραγματοποιήσουν έρευνα και εργασίες για τα μαθήματά τους.

Παράλληλα, αναφέρουν την ανάγκη παροχής δωρεάν ασύρματου διαδικτύου, καθώς και για την θέρμανση του κτιρίου, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου Νάσος Νικολακόπουλος επισημαίνει ότι :”η Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας αδιαφορεί, παρατείνει και πολλαπλασιάζει τα προβλήματα αφήνοντας εκτεθειμένους τους φοιτητές. Ως Σύλλογος απευθύνουμε έκκληση για άμεση λύση των προβλημάτων για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Αν δεν έχουμε άμεσα λύση σε όσα ζητάμε θα προβούμε σε κινητοποιήσεις”.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα