ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

ΤΕΙ Πύργου: Ολοκληρώνονται οι εγγραφές των πρωτοετών σπουδαστών


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές των πρωτοετών σπουδαστών στο ΤΕΙ Πύργου στο Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων.

Ήδη η γραμματεία του τμήματος έχει ξεκινήσει από χθες την διαδικασία των εγγραφών(ταυτοποίηση νεοεισερχόμενων, παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών) και οι εγγραφές γίνονται καθημερινά ως το τέλος της εβδομάδας από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Φέτος αναμένεται να εγγραφούν παραπάνω από 200 φοιτητές και φοιτήτριες με την Πρόεδρο του Τμήματος, κα. Αναστασία Ζαφειροπούλου να τονίζει πως σημασία έχει οι νέοι φοιτητές να είναι ενεργοί και να μην αρκεστούν μόνο στην εγγραφή.

Ακόμα,  η κα. Ζαφειροπούλου, ανέφερε πως επιδίωξη του τμήματος είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πειστούν οι νέοι φοιτητές ότι το τμήμα έχει ελκυστικό αντικείμενο σπουδών και παράλληλα επεσήμανε πως το βασικό πλεονέκτημα του Τμήματος είναι ότι παρέχει στους φοιτητές γνώσεις και δεξιότητες υψηλού επιπέδου, ενώ τέλος, η κα. Ζαφειροπούλου, υπογράμμισε πως το αμέσως χρονικό διάστημα, το Τμήμα θα έχει τουλάχιστον πέντε μόνιμους καθηγητές, κάτι το οποίο σημαίνει πως στο ΤΕΙ Πύργου μπαίνουν οι βάσεις για μελλοντική ανάπτυξη και ουσιαστική σύνδεση με τον Πύργο και την Ηλεία.