ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Τελετή εγκαινίων του ΤΕΠ της Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Πύργου


Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η τελετή εγκαινίων του ΤΕΠ της Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Πύργου, με τον Πύργιο κ. Δημήτρη Σοφιανόπουλος, ιδρυτή της Δικηγορικής εταιρείας “Norton rose Fulbright Greece”,να είναι ιδιαίτερος συγκινημένος αφού χάρη στη δική του δωρεά, εξοπλίστηκε η Παιδιατρική Κλινική στην μνήμη των γονιών του.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, συνεπικουρούμενος από του ιερείς Ηλία και Βασίλη Κούλη, εφημέριους Ελαιώνα και του παρεκκλησίου των Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου αντίστοιχα.

Ο Σεβασμιότατος, συνεχάρη τον Διοικητή κ. Διαμαντόπουλο για την προσπάθεια που καταβάλει για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και απευθυνόμενος κ. Σοφιανόπουλο τον ευχαρίστησε και τον επαίνεσε ως ευεργέτη της Κλινικής.

Ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας κ. Κώστα Διαμαντόπουλος, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” και προς τον δωρητή κ. Δημήτρη Σοφιανόπουλο, ενώ αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται στην Παιδιατρική Κλινική.

Από την πλευρά του ο κ. Σοφιανόπουλος,ιδιαίτερα συγκινημένος, αναφέρθηκε στα λόγια των γονιών του ότι δεν έχουν σημασία τα λεφτά αλλά οι άνθρωποι και παράλληλα ευχαρίστησε το Σωματείο “Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος”, και την Πρόεδρο κα. Βρέκοσι για την συνεργασία και την ευκαιρία που του δίνουν να κάνει τόσο σημαντικές δωρεές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας για το έργο και την σημαντική προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Η κα. Νατάσα Κλάιβ Βρέκοσι, αναφέρθηκε στον σκοπό του Σωματείου, ενώ η Συντονίστρια Διευθύντρια  της Παιδιατρικής Κλινικής κα. Μαρία Αναστασοπούλου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της και την ευγνωμοσύνη της προς τον κ. Σοφιανόπουλο για την προσφορά του και τόνισε ότι ο εξοπλισμός αποτελεί σημαντική βοήθεια και θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας φροντίδας των μικρών ασθενών.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής, μίλησε για τον Πύργιο κ. Σοφιανόπουλο λέγοντας πως με την προσφορά του ενισχύεται η προσπάθεια του επιστημονικού προσωπικού του Νοσοκομείου Πύργου για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας, αναγνωρίζοντας και το σημαντικό έργο του κ. Διαμαντόπουλου.