ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Τελικά… τι γίνεται με τις εφημερίες των Νοσοκομείων; 


Μετά το φιάσκο, με την απαράδεκτη αδράνεια της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει η πόλη για δύο μέρες χωρίς νερό και μάλιστα σε περίοδο κρίσης και «μάχης» με την εξάπλωση του κορωνοϊού, το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας συνεχίζει να μην εφημερεύει εδώ και πολλές μέρες, με τον διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του να βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πρώτο περιστατικό του 66χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού.  

Ωστόσο, στην προχθεσινή του συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης δήλωνε  πως μετά την απολύμανση που έγινε, το νοσοκομείο της Αμαλιάδας είναι σε πλήρη λειτουργία και σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό που θα εμφανιστεί. Μάλιστα ο δήμαρχος Ήλιδας μίλησε και για «βίαιη μετακίνηση» γιατρών, εάν χρειαστεί. 

Το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας αυτή τη στιγμή διαθέτει «ενεργή» μόνο Χειρουργική και Παθολογική Κλινική. 

Την ίδια στιγμή, Διευθυντής Κλινικής του Νοσοκομείου του Πύργου βγήκε θετικός στο τεστ και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως και άλλα πέντε άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί του… 

Τελικά ο πολίτης της Αμαλιάδας και της Βόρειας Ηλείας που θα νοσήσει, σε πιο Νοσοκομείο πρέπει να απευθυνθεί; Και δεν μιλάμε για τον κορωνοϊό αυτή τη στιγμή, όπου σύμφωνα με τις οδηγίες ακολουθείται άλλη διαδικασία. 

Απλές οδηγίες θα δώσει κανείς στους πολίτες αυτού του τόπου ή μόνο γενικόλογα και ευχολόγια;