ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τεράστια “νίκη” της ΕΠΣ Αχαΐας στην ΕΠΟ–”Ανέβασε” τη δευτεραθλήτρια Αχαϊκή στη Γ΄ Εθνική!!

  • 395
    Shares

Και επίσημα στη Γ΄ Εθνική βρίσκεται η Αχαϊκή, μετά την απόφαση της Εκετελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να ανεβάσει τους δευτεραθλητές των Ενώσεων Αχαΐας και Λάρισας, μαζί με τους τρεις δευτεραθλητές των τριών ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ.

Πρόκειται για μια νίκη της ΕΠΣ Αχαΐας και του Προέδρου της Άγγελου Δανιήλ, ο οποίος με τον αεικίνητο Κώστα Ντάσιο στο πλευρό του, όλες αυτές τις μέρες, είχαν επαφές στην Αθήνα για να προωθήσουν το ενδεχόμενο ανόδου και δεύτερης ομάδας από την Αχαΐα.

Τρανή απόδειξη ότι η ΕΠΣ Αχαΐας, έχει πολύ ισχυρές προσβάσεις στην Ομοσπονδία και κατορθώνει να επιτυγχάνει την υλοποίηση αιτημάτων της. Είναι μια απόφαση η οποία ανοίγει το δρόμο για τη μελλοντική αναβάθμιση του Πρωταθλήματος της Αχαΐας, το οποίο πλέον θα κατατάγεί στα προνομιακά Πρωταθλήματα των ιδρυτρικών Ενώσεων, από τις οποίες προβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική δυο ομάδες.

Και βέβαια, είναι μια ιστορική στιγμή και για την Αχαϊκή, η οποία με τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων από την ίδρυσή της, επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα.

 

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Γ΄ Εθνική: Δυο “διχίλιαροι” στην ενδεκάδα-Με τη “βούλα” άνοδος για την Αχαϊκή


  • 395
    Shares