ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσίασε η εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία στον πολυχώρο πολιτισμού

  • 145
    Shares

Έντονο ενδιαφέρον παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου, η εκδήλωση  που έγινε στον πολυχώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων δήμου Ήλιδας με θέμα «η σταγόνα από το αίμα σου, μία νότα ζωής».

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου έγιναν σημαντικές δράσεις που στο επίκεντρο είχαν την εθελοντική αιμοδοσία και τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει αυτή για την κοινωνία μας.

Παράλληλα υπήρξαν ομιλίες εκ μέρους εκπροσώπων των διοργανωτών αλλά και αρωγών της πολύ σημαντικής εκδήλωσης, που ήταν το τμήμα Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Αμαλιάδας, ο  δήμος Ήλιδας και ο Ιατρικού Συλλόγου της πόλης, ενώ  συγχρόνως να τιμήθηκε  ο εθελοντής αιμοδότης προκειμένου  ευαισθητοποιηθούν οι νέοι γύρω από την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η εκδήλωση εξάλλου  περιλάμβανε  και δραστηριότητες από μικρούς μαθητές  σχολείων της ευρύτερης περιοχής, όπως έκθεση ζωγραφικής για την εθελοντική αιμοδοσία που παρουσιάστηκε με επιτυχία  στο φουαγιέ του πολυχώρου.

Παράλληλα από το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού παρουσιάστηκαν  τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, όπως επίσης και χορευτικά δρώμενα από σχολές της περιοχής.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου Ήλιδας, στελέχη της αντιπολίτευσης, τοπικοί φορείς και αρχές και πλήθος κόσμου.


  • 145
    Shares