ΗΛΕΙΑ

Τεχνική Κολύμβηση: Επιτυχημένη παρουσία του Επειού στο  Πανελλήνιο Κατηγοριών

  • 19
    Shares

Άλλη μία εξαιρετική παρουσία του Επειού και των αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην Τεχνική Κολύμβηση στo Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Ένα άθλημα διαφορετικό, νέο για τα ηλειακά δεδομένα, το οποίο ο Αργύρης Σάκκος και οι αθλητές του «συστήνουν» στην Ηλεία με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια. 

 

Παρά τις αντίξοες συνθήκες τη φετινή σεζόν, στην οποία η κολυμβητική ομάδα του Επειού αντιμετώπισε-πέραν του κορωνοϊού- μεγάλα προβλήματα με το  κλειστό Κολυμβητήριο της  Αμαλιάδας, (πρακτικά για έναν ολόκληρο χρόνο κλειστό και ιδιαίτερα κατά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας), το αποτέλεσμα έφερε μεγάλη ικανοποίηση.

Παρά τα εμπόδια, με την κατάλληλη  προετοιμασία, με προσεκτικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις έκτακτες συνθήκες, αλλά κυρίως με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, οι αθλητές του  Αργύρη Σάκκου, εκπροσώπησαν επάξια την Ηλεία, και  με ατομικά ρεκόρ και καλά πλασαρίσματα, ξεπέρασαν τους  εαυτούς τους.

Η παρουσία τους ήταν απόλυτα επιτυχημένη, όπως προέκυψε μετά τον συμψηφισμό των αποτελεσμάτων και των τεσσάρων Περιφερειών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών.

Αποτελέσματα όπως η 8η θέση  στα 50μ. με διπλά πέδιλα (bi fin) του Ορέστη Ντίνου, το γεγονός ότι ο Επειός Ήλιδας βαθμολογήθηκε και κατέλαβε την 29η θέση στην κατηγορία Αγοριών, αλλά και την 33η  θέση στην Γενική κατάταξη από τους συλλόγους που βαθμολογήθηκαν. Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για το τμήμα της Τεχνικής κολύμβησης του Επειού  το οποίο βρίσκεται συνολικά σε ανοδική πορεία, ακόμα και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει.

 

Αναλυτικά τα  τελικά αποτελέσματα

 

Συγκεκριμένα:

·         Ορέστης Ντίνος: 8ος  50μ.,   11ος   400μ. ,   12ος  100μ , και  17ος  200μ. Bifin  (Κατηγορία Εφήβων)

 

·         Αλέξανδρος Λήλος: 31ος  50μ. .  Bifin  (Κατηγορία Εφήβων)

 

·         Νίκος Δούλος:  28ος  100μ. και   31ος   50μ.   Bifin  (Κατηγορία Παίδων)

 

·         Θοδωρής Σάκκος:  3ος  50μ.  και 3Ος  100μ.  Bifin (Προαγωνιστική κατηγορία).      (Προσωρινά αποτελέσματα Νότιας Ελλάδας )

 

Ως Δ.Σ. του Επειού, οφείλουμε να αποδώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το ήθος τους και την αγωνιστικότητα τους, όπως επίσης να συγχαρούμε και τον προπονητή τους Αργύρη Σάκκο. Ευχαριστούμε πολύ για όλα τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη, τη συμπαράσταση και την στήριξή τους. Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κ. Μιχάλη Κουρέτα, Αντιπρόεδρο του ΠΕΑΚ Πάτρας για την πολύτιμη βοήθεια  και υποστήριξή του, ώστε να μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις στο Κολυμβητήριο «Α. ΠΕΠΑΝΟΣ». Επίσης επαινούμε και ευχαριστούμε και το Αldemar Resorts Olympian Village, το οποίο και παραχώρησε την πισίνα των εγκαταστάσεών του, ώστε να μην χρειάζεται καθημερινά οι αθλητές να μεταβαίνουν στην Πάτρα. Τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας, χωρίς την οποία ίσως οι επιτυχίες αυτές να μην είχαν έρθει.

Ο Επειός Ήλιδας είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ηλεία που καλλιεργεί το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, με σκοπό πάντα να πετυχαίνουμε σε αυτό που θέτουμε σαν στόχο.

Αποδεικνύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει σε αυτό που κάνουμε.

Το Δ.Σ. εύχεται καλή ξεκούραση στους αθλητές του και φυσικά

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!


  • 19
    Shares