ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Τζίκας: «Οι ερασιτεχνικές ομάδες θα πρέπει να λειτουργήσουν σαν εταιρείες»

  • 35
    Shares

Επαφές με ανθρώπους από την περιοχή του Βαρθολομιού πραγματοποιεί αυτές τις μέρες ο Πρόεδρος του Ηλειακού Γιάννης Τζίκας, ο οποίος βρίσκεται στην Ηλεία. Μεταξύ αυτών, είχε και συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Καλαρύτη. Μιλώντας στο ilia.news, περιέγραψε τις σκέψεις του σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Ο Γιάννης Τζίκας, αποκάλυψε ότι η ομάδα του έχει τακτοποιημένο το θέμα της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης: «Ο Ηλειακός έχει εδώ και χρόνια τακτοποιημένο το θέμα της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης. Είμαστε σε όλα τυπικοί. Πήγαμε λίγο πιο πίσω με την ενημερότητα, την οποία και είχαμε μέχρι τον Μάρτιο, αλλά ο κορωνοϊός μας άφησε λίγο πίσω. Αύριο το πρωί όμως πηγαίνουμε και κάνουμε ρύθμιση. Δεν είναι μεγάλο το ποσό. Ο Ηλειακός τηρεί υποχρεωτικά βιβλίο μελών και λίστα περιουσιακών στοιχείων και κάθε χρόνο κάνει φορολογική δήλωση. Η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα.Ανεξάρτητα όμως από αυτό, προβλέπω να υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Διότι όποιος έχει ερασιτεχνική ομάδα, θα τη λειτουργεί σαν εταιρεία“.

 

Όπως περιέγραψε ο Γιάννης Τζίκας, η ομάδα βρίσκεται σε μια διαδικασία οργάνωσης και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ενώ το επόμενο διαστημα θα προγραμματιστεί και Γενική Συνέλευση. Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, απέκτησε και γραφεία, τα οποία του παραχώρησε ο Δήμος Πηνειού, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.

Για το μέλλον του Ηλειακού, ο Γιάννης Τζίκας ανέφερε: «Δεν μπορούμε να βιαστούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν πολλά στην ΕΠΟ. Νέοι Κανονισμοί, νέες προκηρύξεις, διάρθρωση κατηγοριών, απαιτήσεις, πρωτόκολλα κ.λπ.».

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Ηλειακού συνεχάρη τον Αίαντα “για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική”.

Ο Ηλειακός μέσα στις επόμενες μέρες θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.


  • 35
    Shares