Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Τζαβάρας: “Έίχα ποδοσφαιριστές μάγκες… -Είμαι στρατιώτης του Αστέρα”

spot_img

Περιχαρής ήταν ο Λύσσανδρος Τζαβάρας μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Τραγανό. Ο Τζαβάρας, αφού απέδωσε την οπισθοχώρηση και κακή εικόνα του δεύτερου μέρους σε καθαρά ψυχολογικούς λόγους, καθώς οι ποδοσφαιριστές του ήθελαν να προφυλάξουν τον νεαρό Εσάι, να μην δεχθεί κάποιο γκολ, μίλησε για τη νίκη και την ομάδα:

Ήταν μια μεγάλη νίκη. Τα παιδιά έπαιξαν με πάθος. Τους χάρηκα. Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο μέρος, αλλά αυτό είχε να κάνει με ψυχολογικούς λόγους, λόγω της εισόδου του μικρού. Υπήρκε μια μικρή ανασφάλεια, η οποία όμως γρήγορα ξεπεράστηκε. Ήταν ακριβώς μια νίκη ψυχολογίας. Εγώ είπα στα παιδιά πώς ότι και να γίνει, εγώ χαίρομαι που τους έχω παίκτες. Δεν τους είχαν γνωρίσει, μόνο τους παρακολουθούσα. Έκανα όλη τη βδομάδα τέσσερις προπονήσεις και είδα τέσσερις μέρες ποδοσφαιριστές μάγκες. Όσο για μένα, θα το ξαναπώ. Με πήραν τηλέφωνο την Τετάρτη και μου είπαν να πάω να κάνω προπόνηση. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Εγώ κι ο Φίλιππος είμαστε Αστερίτες. Είμαστε στρατιώτες της ομάδας…”.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα