ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζώρτζογλου για Μητρώο Αθλητικών Σωματείων: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…»


Όπως πάντα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, διακρίνεται για την ευθύτητα των λόγων και των θέσεών του. Το ίδιο κάνει και τώρα, σχολιάζοντας το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων», μια ενέργεια από πλευράς της Κυβέρνησης να δημιουργήσει μια πλατφόρμα καταγραφής όλων των ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας, ώστε να μπορέσουν να μπουν στα μέτρα οικονομικής στήριξης.

Στην πλειοψηφία τους οι Ενώσεις δεν έχουν ενημερώσει τα σωματεία, ενώ η προθεσμία μόλις μέχρι τις 5 Ιουνίου, καθιστά αδύνατη την όποια ρεαλιστική προσέγγιση για το κατά πόσο μπορεί να γίνει πράξη και όλα τα σωματεία να μπορέσουν να καταγραφούν. Από τη στιγμή μάλιστα που επί σειρά ετών, με την Πολιτεία απούσα από τις οικονομικές ενισχύσεις, τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν λειτουργούσαν σχεδόν ποτέ με το γράμμα του νόμου, είναι σχεδόν αδύνατον να τα καταφέρυν και να εγγραφούν. Πόσο μάλλον τώρα σε μια δύσκολη συγκυρία από πολλές απόψεις. Ο Νίκος Τζώρτζογλου, με ανάρτησή του ανέφερε:

«Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Το νοικοκυριό είναι καλό και η οργάνωση ιδανική…

Από εκεί όμως μέχρι τις παρούσες δύσκολες εποχές, που ο ερασιτέχνης παράγοντας δεν ξέρει τι του ξημερώνει, δεν είναι σωστό να τον βάζουμε να περάσει «Συμπληγάδες» και να τον οδηγούμε σε εξόντωση, είναι ένα θέμα. Σίγουρα κάποια πράγματα θα πρέπει βήμα-βήμα να γίνουν και στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Δώστε άμεσες λύσεις στα ερασιτεχνικά σωματεία, βοηθήστε τα οικονομικά ΤΩΡΑ για να μπορούν να επιβιώσουν.

Τα υπόλοιπα είναι… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…».