Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
18.5 C
Pýrgos

ΔΕΕΠ Ηλείας: Τηλεδιάσκεψη για σημαντικά θέματα

spot_img

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΧΡ. ΓΑΒΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΗΛΕΙΑΣ

Τηλεδιάσκεψη για σημαντικά θέματα

Με σημαντικά οργανωτικά θέματα και άλλα ζητήματα που αφορούν στον τόπο μας ασχολήθηκαν τα μέλη της ΔΕΕΠ Ηλείας που συνεδρίασαν μέσω τηλεδιάσκεψης υπό της Προεδρία του Χρήστου Γαβρά.

Ήταν εξ’ άλλου μια ευκαιρία, να γίνει διεξοδικά συζήτηση και να αναφερθούν προβλήματα του τόπου μας, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις για τις δράσεις που μέχρι τώρα έχουν γίνει αλλά και για παρεμβάσεις που αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Γαβράς αφού ενημέρωσε τα μέλη για την υλοποίηση προγραμματισμένων ζητημάτων, μίλησε και για τις τελευταίες επαφές που είχε με κομματικά και πολιτικά στελέχη της Ν.Δ. Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη μνεία και σε συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίες είναι δεδομένο ότι θα συνεχισθούν και στο άμεσο μέλλον.

Διατυπώθηκαν, τέλος, προτάσεις των μελών της ΔΕΕΠ για διάφορα θέματα ενώ συζητήθηκε και το ενδεχόμενο πραγματοποίησης εκδηλώσεων στον Νομό με θεματικές και άλλες ενότητες για την Ηλεία.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα