ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Τηλεδιάσκεψη Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας με Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης: Ανοίγει ο δρόμος για την αναδιάρθρωση της Κορινθιακής σταφίδας

  • 22
    Shares

Η αναδιάρθρωση της Κορινθιακής σταφίδας ήταν το «καλό νέο» που βγήκε από την σημερινή τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από πλευρά της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας ο πρόεδρος της κ. Χρήστος Βαλιανάτος και ο γραμματέας κ. Γιώργος Αχαμνός, ενώ, από πλευράς Υπουργείου, συμμετείχε και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, πρώην βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.

Από την αρχή κιόλας της συζήτησης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός ξεκαθάρισε ότι η αναδιάρθρωση της Κορινθιακής σταφίδας είναι ένας από τους άμεσους στόχους του Υπουργείου και πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο θέμα, ενώ ακολούθησε λεπτομερής συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Ηλείας, τα οποία είχαν σταλεί και γραπτώς, σε υπόμνημα της Ομάδας Παραγωγών, τις προηγούμενες ημέρες.

Παράλληλα ο κ. Λιβανός δεσμεύτηκε στο αίτημα της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας για πιο συχνές «συναντήσεις», προκειμένου να είναι ευκολότερη και αμεσότερη η αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων.


  • 22
    Shares