Την άλλη Δευτέρα στην Αμαλιάδα ο Μίχος-Ανανέωσε ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης

spot_img

Προτεινόμενα

Την μεταπροσεχή Δευτέρα θα έρθει στην Αμαλιάδα για μόνιμη εγκατάσταση ο Πέτρος Μίχος. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα με το οποίο ο Αγρνιώτης τεχνικός σκοπεύει να μονιμοποιηθεί και να πιάσει δουλειά. Η προετοιμασία εξάλλου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει γύρω στις 23 Ιουλίου.
Στα μεταγραφικά έχουμε κινητικότητα, αλλά ταυτόχρονα και κάποια αναμονή τακτικής από πλευράς διοικούντων, οι οποίοι δεν βιάζονται, καθώς ξέρουν ότι κάποιοι παίχτες αυτή τη στιγμή έχουν το κασέ τους ψηλά, αφού διαπραγματεύονται και με ομάδες  Β΄ Εθνικής.
-Ανανέωσε ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης
Και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Φαίνεται ότι η έλευση του Θανάση Παπαγεωργίου στην Αμαλιάδα έφερε και ευχάριστα… νέα, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρυσι και πολλές ομάδες από τον όμιλο θα ήθελαν να τον αρπάξουν από τα χέρια του Αστέρα. Ωστόσο ο Παπαγεωργίου δεν θα άφηνε να συμβεί κάτι τέτοιο και εφόσον ο Πέτρος Μίχος εισηγήθηκε θετικά, θα ήταν θέμα χρόνου από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο μόνιμης εγκατάστασης του Μπαρμπαρούση στην Αμαλιάδα.
«Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά ότι κατόπιν εισήγησης του Πέτρου Μίχου, ανανεώνει με την ομάδα μας ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Η παρουσία του κοντά μας, στην οικογένεια του Αστέρα συνεχίζεται. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.
Αντίθετα με τον Μπαρμπαρούση, παρελθόν από τον Αστέρα θα αποτελέσουν οι Καλλιακμάνης και Μελετίδης, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Μίχου.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα