ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Την άλλη Τρίτη οι υπογραφές για Τριανταφυλλιά!

  • 60
    Shares

Την άλλη Τρίτη οι υπογραφές για Τριανταφυλλιά!

Στην Αμαλιάδα θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη, 12 Μαρτίου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σωκράτης Φάμελος, προκειμένου να υπογράψει τη σύμβαση για την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων! Παράλληλα, στη 1 το μεσημέρι ο κ. Φάμελος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας διοργανώνει  ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα: “Αξιοποίηση Καϊάφα – Κυπαρισσιακός Κόλπος” στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως  την Τρίτη στις 12 Μαρτίου  στις  17:00.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

Ο Σωκράτης Φάμελος, αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  και ο Γιώργος Τερζάκης, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑΔ).

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σωκράτης Φάμελος, το μεσημέρι της ίδιας μέρας,  θα επισκεφτεί την Αμαλιάδα όπου θα υπογράψει  τη σύμβαση για την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων  και ακολούθως θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο στις 13:00».


  • 60
    Shares