ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας για τις 32 οικογένειες Τσιγγάνων στα Τσιχλέικα κάλυψε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας ανέλαβε το κόστος των εργασιών που άλλαξαν  τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων.

Την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας για τις 32 οικογένειες Τσιγγάνων στα Τσιχλέικα κάλυψε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος .

«Ο Δημήτρης ότι λέει το κάνει» δήλωσαν οι Παναγιώτης Δημητρίου και Νίκος Μπατζαλής

«Προσπαθώντας και επιδιώκοντας ο αγαπητός Γιάννης Λυμπέρης να πετύχει σωρεία χρηματοδοτήσεων και τη διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ, χρεοκόπησε ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος απέναντι στο Δήμο και τους πολίτες» δήλωσε ο κ Κωνσταντόπουλος

Τη χρόνια αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με την τραγική κατάσταση στην οποία ζουν οι 32 οικογένειες Τσιγγάνων στην περιοχή των Τσιχλέικων Αμαλιάδας, έρχεται να καλύψει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Μετά την πρόσφατη επίσκεψή του, στην συνοικία, όπου έγινε αποδέκτης των σοβαρών παραπόνων όλων των οικογενειών που διαμένουν στην περιοχή, ο κ. Κωνσταντόπουλος  χρηματοδότησε μια σειρά έργων που αλλάζουν στο μέγιστο και προς το καλύτερο, τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων που ζουν στα Τσιχλέικα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντόπουλος, καλύπτοντας το κενό που εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει  η απουσία του Δήμου Ήλιδας, κάλυψε οικονομικά τις εργασίες που υλοποίησε το μηχάνημα που προχώρησε στον καθαρισμό των οικοπέδων, το άδειασμα του μοναδικού βόθρου λυμάτων και τον καλλωπισμό ολόκληρου του οικισμού.

Να σημειωθεί πως κατά την πρώτη του επίσκεψη στον συνοικισμό, ο κ. Κωνσταντόπουλος, είχε χαρακτηρίσει την περιοχή ως «φαβέλα της Αμαλιάδας» με τα μικρά παιδιά να παίζουν δίπλα στα λύματα που «τρέχουν» στις αυλές των σπιτιών και τα ποντίκια που  έχουν κατακλύσει την περιοχή.

«Από την πρώτη επίσκεψη έως και τώρα πέρασε ένας μήνας και η Δημοτική Αρχή, έδειξε για πολλοστή φορά το πρόσωπό της, αφού ακόμα και όταν δείξαμε την κατάσταση στην οποία ζουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αδιαφόρησε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντόπουλος. Ο νυν Δήμαρχος, συνέχισε «παραμένει επιδεικτικά αδιάφορος – όπως άλλωστε έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια- ενώ και η αντιπολίτευση ζει στην … ζώνη της ανυπαρξίας».

 

Ν. Μπατζαλής – Π. Δημητρίου : «Ο Δημήτρης ότι λέει το κάνει»

 

«Ο Δημήτρης ότι λέει το κάνει» δήλωσαν τόσο ο κ Παναγιώτης Δημητρίου κάτοικος της συνοικίας στα Τσιχλέικα όσο και ο κ. Νίκος Μπατζαλής. Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Δημητρίου : «ο Δημήτρης ήρθε πριν λίγες ημέρες στη συνοικία μας και είδε την κατάσταση στην οποία ζούμε. Είδε τα ποντίκια και τα λύματα να τρέχουν στους δρόμους μαζί με τα παιδιά που παίζουν. Του είπαμε πως επανειλημμένα είχαμε ενημερώσει το Δήμο Ήλιδας για την κατάσταση στο οικισμό και ποτέ κανείς δεν έκανε κάτι για να τη διορθώσει. Αμέσως μετά την συνάντησή μας και χωρίς να γνωρίζουμε εμείς κάτι, χρηματοδότησε μια σειρά έργων που άλλαξε προς το καλύτερο τον οικισμό μας. Και οι 32 οικογένειες που ζουν στον οικισμό τον ευχαριστούν και είμαστε υποχρεωμένοι για την προσφορά του αφού βλέπουμε πως ο Δημήτρης είναι δίπλα μας και ότι λέει το κάνει».  Παίρνοντας το λόγο ο κ. Νίκος Μπατζαλής επεσήμανε «η κατάσταση στον οικισμό ήταν γνωστή σε όλους από την πρώτη μέρα και κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Η Δημοτική Αρχή που έχει την υποχρεώση να μας στηρίζει, είναι όλα αυτά τα χρόνια απούσα.  Ήρθε ο Δημήτρης είδε την άσχημη κατάσταση στην οποία ζουν αυτοί οι άνθρωποι και αποφάσισε να παρέμβει. Πλήρωσε τις εργασίες και σήμερα σίγουρα η καθημερινότητα όλων αυτών των οικογενειών έχει καλυτερεύσει. Ο Δημήτρης είναι δίπλα μας και μας στηρίζει όπως και θα πράξουμε και εμείς αφού βλέπουμε πως είναι ένας άνθρωπος που κάνει ότι λέει».

 

«Θα συνεχίσω με πίστη και αγάπη για τη μεγάλη αλλαγή εποχής στο Δήμο Ήλιδας, που θα έρθει το 2023»

«Βλέποντας πως δεν … ιδρώνει κανενός το αυτί και η αδιαφορία του Δημάρχου είναι προκλητική, ενεργοποίησα μέλη της παράταξής μας και προχωρήσαμε σε δράσεις για αλλάζει η τραγική κατάσταση στην οποία ζουν αυτές οι 32 οικογένειες των τσιγγάνων στα Τσιχλέικα» ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας.

«Προσπαθώντας και επιδιώκοντας ο αγαπητός Γιάννης Λυμπέρης» συνέχισε ο κ Κωνσταντόπουλος «να πετύχει σωρεία χρηματοδοτήσεων και τη διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ, χρεοκόπησε ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος απέναντι στο Δήμο και τους πολίτες. Σ’ αυτό, δυστυχώς, έχει βάλει «πλάτη» και η αντιπολίτευση με την ανυπαρξία της. Προσωπικά σέβομαι τους πολίτες και αναλαμβάνω δράσεις που θα  επιλύουν προβλήματα προσφέροντας μια υγιή καθημερινότητα. Είναι κάτι που πιστεύω με την ψυχή μου και γι’ αυτό ήμουν, είμαι παντού και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσω με πίστη και αγάπη για τη μεγάλη αλλαγή εποχής στο Δήμο Ήλιδας, που θα έρθει το 2023 με την  στήριξη, συμμετοχή, συμπόρευση των συμπολιτών μου».