ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την γενέτειρα του Ηλεία, θα επισκεφθεί ο Απόστολος Πόντας


   Την γενέτειρά του Ηλεία, θα επισκεφθεί Σάββατο (16/9) και Κυριακή (17/9) ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντρο-αριστεράς,  Απόστολος Πόντας.

    Ενόψει της περιοδεία του δήλωσε: «Η Ηλεία για μένα είναι η πατρίδα μου, δεν είναι απλά μια εκλογική περιφέρεια. Είναι ο χώρος που μεγάλωσα και ανδρώθηκα. Η Αμαλιάδα είναι η πόλη μου, είναι η βάση μου και το θεμέλιο μου, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως πολίτης.

Ο Νομός μας χαρακτηρίζεται αθροιστικά από πολλά πλεονεκτήματα, φυσικού κάλους, κρίσιμης γεωγραφικής θέσης, ικανότητας παραγωγής γεωργικών προϊόντων, δημιουργικής και προοδευτικής ανθρωπο-γεωγραφίας.

Το πρόβλημα είναι η πράξη, η έλλειψη συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδίου για την περιοχή, η απροθυμία εφαρμογής καινοτόμων πολιτικών και η άρνηση από τις εκάστοτε κυβερνήσεις για τη δημιουργική και παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής μας.

Το μέλλον είναι η σύνθεση, η υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών, η δόμηση ενός σχεδίου εκσυγχρονιστικού, προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού για το μέλλον τόσο της περιοχής όσο και της Χώρας.»