Σάββατο, 14 Μαΐου, 2022
24.9 C
Pýrgos

Την «επόμενη ημέρα» για το Κατάκολο παρουσίασε ο κ. Τάκης Αντωνακόπουλος! (βίντεο)

spot_img

Τα πλάνα της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου για το λιμάνι του Κατακόλου, τη χερσαία ζώνη του, αλλά και για τον οικισμό παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την διπλή του ιδιότητα, του δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο κ. Τάκης Αντωνακόπουλος.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε, λόγω των μέτρων πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού, στην κεντρική πλατεία του Κατακόλου, με τον κ. Αντωνακόπουλο να αναφέρεται σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο λιμάνι και στην περιοχή.

«Περιβαλλοντικό κακούργημα» χαρακτήρισε ο κ. Αντωνακόπουλος το καρνάγιο που λειτουργούσε στον χώρο του λιμανιού, το οποίο έκλεισε, όπως τόνισε, με εντολή του Λιμεναρχείου, μετά από ελέγχους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου όπου διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων.

«Ήρθε η ώρα να δούμε ποιοι είναι για τα μεγάλα και ποιοι για τα μικρά. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά της κουζίνας» είπε ο κ. Αντωνακόπουλος απαντώντας για ακόμα μια φορά στο θέμα της εκλογής του κ. Λεωνίδα Βαρουξή, ως επίτιμου προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου. «Η εκλογή έγινε από το Συμβούλιο με ψήφους 6 – 1. Δεν είμαστε εμπαθείς, περιμένουμε να έρθουν και άλλοι να βοηθήσουν» συνέχισε.

Ο κ. Αντωνακόπουλος παρουσίασε μια σειρά μέτρων και παρεμβάσεων που ξεκινούν άμεσα για το λιμάνι του Κατακόλου, τη χερσαία ζώνη και τον οικισμό, ενώ τέλος ανακοίνωσε την προσφορά υλικών αξίας 6.000 ευρώ από την κα Μαριάννα Λάτση για το ιατρείο του Κατακόλου, τονίζοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη για την μόνιμη κάλυψή του με γιατρό.

https://www.facebook.com/CityofPyrgos/videos/355607412062823/?t=0

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα