ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε η παράταξή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως Φιγαλείας (φώτο)


Την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε η παράταξή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως Φιγαλείας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Σύμβουλοι, μέλη και φίλοι της παράταξης. Μετά την κοπή της βασιλόπιτας παρουσία ιερέων και την ανταλλαγή ευχών ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Αλεξανδρόπουλος  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους.

Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

Η παράταξή μας αγωνίζεται για να χτιστούν γερά θεμέλια ανάπτυξης στο δήμο μας και να αλλάξει ο τρόπος διοίκησης  για να είναι πιο ανθρώπινος και φιλικός για όλους τους δημότες μας.

Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουν τα πρόσωπα που ανακυκλώνονται και είναι υπεύθυνα για την  αναποτελεσματικότητα, την κακοδιαχείριση και την απαράδεκτη καθημερινότητα στον τόπο μας. Σκοπεύουμε να τα αλλάξουμε  όλα προς το καλλίτερο όλοι εσείς και εμείς μαζί.

Ονειρευόμαστε έναν καλύτερο Δήμο, αντάξιο των προσδοκιών μας και της εποχής με αρχές τη Συμμετοχή, τη Διαβούλευση, την Αξιοκρατία και τη  Διαφάνεια.

Εφόδια μας είναι οι γνώσεις, η εμπειρία μας στα κοινά και στην επαγγελματική μας πορεία.

Η παράταξή μας είναι παράταξη όλων εκείνων οι οποίοι με την συμμετοχή τους στα κοινά θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας. Όλων εκείνων που προτάσσουν το κοινό συμφέρον έναντι του ατομικού πέρα και έξω από παρατάξεις και κόμματα.

Η συστηματική δουλειά και η συνεισφορά όλων είναι απαραίτητη για να αλλάξουμε την εικόνα της περιοχής μας. Οι αποφάσεις πρέπει να είναι συλλογικές με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα προσωπικά συμφέροντα των διοικούντων.

Οι δημότες του Δήμου  Ζαχάρως – Φιγαλείας   πληρώνουμε ακριβά τις ιδιοτελείς επιλογές και τους λάθος χειρισμούς. Πλησιάζει ο καιρός που ο Δήμος μας θα διοικηθεί με διαφάνεια και καθαρές διαδικασίες. Όλοι μαζί για μια Νέα Δημοτική Αρχή, μπορούμε!

Ευχόμαστε σε όλους τους δημότες μας υγιές, δημιουργικό και αγωνιστικό για το καλό του τόπου μας 2018 !

Ο Επικεφαλής της  ΝΕ.Δ.Α

 

                                         Κώστας Αλεξανδρόπουλος