29.1 C
Pýrgos
Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης ανακοίνωσε ο Γιάννης Λέτζας

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, είναι επιτακτική ανάγκη ο Δήμος μας, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης να υιοθετήσει ένα νέο και αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα καθορίσουν αν θα μείνουμε στην σημερινή περίοδο αδράνειας, και στασιμότητας, η θα κινηθούμε δυναμικά και αποφασιστικά προς ένα καλύτερο μέλλον. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που όλοι οφείλουμε ν’ αγωνισθούμε, παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες, και στρατηγικές, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας, ώστε να κατορθώσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, να στηρίξει την τοπική κοινωνία, διεκδικώντας πόρους και προγράμματα ευρωπαϊκά, και εθνικά, που θ’ αναδείξουν τα φυσικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ενός Δήμου που από πρωταγωνιστής με λιμάνι, αεροδρόμιο, τεράστια ανάπτυξη στον πρωτογενή αγροτικό τομέα, και στην τυποποίηση, με σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, με ολοένα αυξανόμενο τουρισμό, έχει καταντήσει κομπάρσος.
Ενός Δήμου, που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχει υποβαθμιστεί φτάνοντας στο χειρότερο του σημείο. Η σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη καθημερινότητα των πολιτών σήμερα είναι καθοριστική.

Η ύδρευση, η αγροτική οδοποιία, ο ηλεκτροφωτισμός, η καθαριότητα αποτελούν βασικές καθημερινές ανάγκες των συνδημοτών μας.
Η άσκηση της πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, μετριέται από το παραγόμενο αποτέλεσμα. Η σημερινή Δημοτική αρχή, ασκεί μια διαχειριστική διοίκηση, χωρίς πρωτοβουλίες, και με επιδερμική αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Μια Δημοτική Αρχή ανίκανη, και αναποτελεσματική, ουραγός των εξελίξεων, που διαμορφώνει ένα κλίμα καταστροφικής αδιαφορίας για τους πολίτες.

Η νέα Υπερκομματικη Δημοτική μας Παράταξη, αποτελείται τόσο από νέους ανθρώπους, όσο και από έμπειρους αυτοδιοικητικούς, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στις τοπικές κοινωνίες που προέρχονται, ώστε να είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στις σημερινές δυσμενείς συνθήκες.
Αξιοποιώντας ένα μείγμα εμπειρίας μετά από την ενασχόληση με την τοπική Αυτοδιοίκηση, και νεανικού ενθουσιασμού για προσφορά στο Δήμο μας δημιουργήσαμε ένα υπερκομματικό, πολυσυλλεκτικό και ψηφοδέλτιο, με πρόσωπα νέα, άφθαρτα, διάθεση για κοινωνική προσφορά, ανιδιοτέλεια, και στόχο την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των Δημοτών μας, την οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας, την αντιμετώπιση της ανεργίας, και την αλληλεγγύη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Προσηλωμένοι σταθερά στην δημοκρατική λειτουργία των Θεσμών, απέναντι σε οποιαδήποτε συνδιαλλαγή πιστεύουμε ακράδαντα ότι στη σημερινή κατάσταση ο Δήμος μας, έχει ανάγκη την ολική επαναφορά της τοπικής μας κοινωνίας. Όλων εκείνων που ανεξαιρέτως της πολιτικής τους ταυτότητας έχουν το ίδιο όραμα με μας , και πιστεύουν στην πρόοδο, και στην προοπτική αυτού του τόπου. Όλοι μαζί, λοιπόν, μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια, για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος αγροτικού, εμπορικού, βιομηχανικού δίνοντας έμφαση στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αυτό είναι, άλλωστε, το κοινό όραμα όχι μόνο όσων συμμετέχουν στην παράταξή μας, αλλά και όλων των συνδημοτών μας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Με εκτίμηση Λέντζας Ιωάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα