Την υποψηφιότητα της παιδιάτρου κας Αθανασίας Παρασκευοπούλου – Βαρβαρήγου ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

spot_img

Προτεινόμενα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΠΑΔΙΑΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΥ

Την υποψηφιότητα της παιδιάτρου κας Αθανασίας Παρασκευοπούλου – Βαρβαρήγου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα να στέκεται στο πλευρό μου στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, η παιδίατρος Αθανασία Παρασκευοπούλου – Βαρβαρήγου.
Η χαρά μου είναι διπλή και για έναν επιπλέον λόγο. Με την γιατρό γνωριζόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, αφού μεγαλώσαμε σε κοντινή απόσταση και είχαμε πάντα φιλικές οικογενειακές σχέσεις.
Γνωρίζω καλά για την πλούσια δράση της όλα αυτά τα χρόνια, πάντα με γνώμονα τον συνάνθρωπο και κυρίως αυτούς που έχουν ανάγκη. Ένα έργο που αν και μεγάλο, ποτέ δεν βγήκε η ίδια να το διαφημίσει.
Την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μου και της εύχομαι κάθε επιτυχία!».
Από την πλευρά της η κα Αθανασίου Παρασκευοπούλου – Βαρβαρήγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με διάθεση προσφοράς για τον τόπο αλλά χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση του Δήμαρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να κατέλθω υποψήφια με τον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.
Άλλωστε δεν μπορούσα να του αρνηθώ, αφού γνωριζόμαστε από την παιδική μας ηλικία. Με ενδιαφέρον κυρίως για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά, λόγω και της παιδιατρικής μου ιδιότητας, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τα προβλήματα των συμπολιτών μου.
Τόσο με την ιατρική μου ιδιότητα όσο και ως μητέρα, έχω μάθει να προσεγγίζω τα θέματα με ευαισθησία, γνώση και αποφασιστικότητα.
Σκοπός μου είναι να προσφέρω στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αλλά και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στις συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει και ήδη αποδίδει καρπούς.
Και όλα αυτά με την καθοδήγηση, τη συνέπεια, την τιμιότητα και την αποτελεσματικότητα που διέπουν πρωτίστως τον ΑΝΘΡΩΠΟ και κατ’ επέκταση τον δήμαρχο, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΥ
Η κα Αθανασία Παρασκευοπούλου – Βαρβαρήγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην κοινότητα Αρχαίας Ήλιδας Αμαλιάδας, ενώ ολοκλήρωσε τη σχολική της εκπαίδευση στην Αμαλιάδα. Λίγα χρόνια αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική με ειδίκευση στην Παιδιατρική.
Από τότε δραστηριοποιείται ως παιδίατρος, έχοντας ιδιωτικό ιατρείο, στην Αμαλιάδα, πόλη στην οποία και ζει με την οικογένειά της. Επί σειρά ετών έχει ένα επιδείξει πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση υπό την ιδιότητα της ιατρού, πιστεύοντας πάντα στην ύψιστη ιδιότητα του πολίτη.
Είναι παντρεμένη με τον ελεύθερο επαγγελματία Ιωάννη Βαρβαρήγο και έχουν έναν γιο 10 ετών, τον Κωνσταντίνο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα