Την υποψηφιότητα της φιλολόγου κας Αμαλίας Κατοχιανού – Βαλιανάτου ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

spot_img

Προτεινόμενα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ, Η ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΤΟΧΙΑΝΟΥ – ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ.

Την υποψηφιότητα της φιλολόγου κας Αμαλίας Κατοχιανού – Βαλιανάτου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Κατοχιανού – Βαλιανάτου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του Δημάρχου μας να κατέλθω ως Υποψήφια με την δημοτική παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και για την αγάπη με την οποία με περιέβαλλε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας.

Στην κοινωνική μου διαδρομή έχω μάθει να δίνω και να κερδίζω μάχες. Έχω μάθει –επίσης– να ξεχωρίζω αυτούς που αγαπούν τους ανθρώπους και τον τόπο τους, σε σχέση με αυτούς που υποκρίνονται ότι το κάνουν.

Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος δεν είναι μόνο ένας πετυχημένος Δήμαρχος, που κράτησε το Δήμο όρθιο σε δύσκολες συγκυρίες, αλλά είναι, πρώτα και πάνω απ’ όλα, ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγαπάει ειλικρινά τον ΤΟΠΟ και τους ΔΗΜΟΤΕΣ του.

Η αλλαγή αισθητικής και οπτικής των πραγμάτων που επιχειρείται την τελευταία πενταετία από την παρούσα δημοτική αρχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά αναγκαία για να πάει ο τόπος μας μπροστά!  

Εμπιστεύομαι απόλυτα τα μέλη και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και θα δώσω τη μάχη των δημοτικών εκλογών στο πλευρό τους».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΤΟΧΙΑΝΟΥ – ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ

Η Αμαλία Κατοχιανού – Βαλιανάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σαβάλια Αμαλιάδας, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Φοίτησε στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας και εν συνεχεία σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως φιλόλογος στο 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά πολιτιστικά προγράμματα του σχολείου όπου εργάζεται (συγγραφή σχολικής εφημερίδας, οργάνωση θεατρικής παράστασης κ.α.), καθώς και σε ευρωπαϊκά προγράμματα (Erasmus+).

Είναι παντρεμένη με το Μεταξά Βαλιανάτο, υπάλληλο ΔΕΔΔΗΕ και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων τα τρία είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών της Αθήνας και το μικρότερο είναι μαθήτρια του δημοτικού σχολείου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα