Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
21.3 C
Pýrgos

Την 1η Αυγούστου 2020 ξεκίνησε το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση 2020»

spot_img

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ«ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ 2020»

Την 1η Αυγούστου 2020 ξεκίνησε το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση 2020» που διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας, το οποίο θα διαρκέσει από 01-08-2020 μέχρι τις 10-09-2020. Φέτος συμμετέχουν περισσότεροι από 250 φοιτητές Ιατρικής από όλες τις Ιατρικές Σχολές της χώρας, σε πάνω από 40 Μονάδες Υγείας της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα, οκτώ (8) επιλεγέντες φοιτητές της Ιατρικής εκπαιδεύονται καθημερινά στα Εξωτερικά Ιατρεία της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες παραμένουν στη Μονάδα υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Γαριού Κυριάκου και ασκούν τα καθήκοντά τους στο χώρο των Επειγόντων Περιστατικών.
Όπως σημειώνει η Αναπληρώτρια Διοικήτρια, κ. Αγγελάκου Ειρήνη, το Πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση 2020» είναι μια σημαντική ευκαιρία γνωριμίας των νέων φοιτητών με τη λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών, αλλά και με την περιοχή μας, στην οποία ίσως στο μέλλον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η διαμονή και η σίτιση των συμμετεχόντων καλύπτεται από τη Ν.Μ. Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα