Τη συνδρομή της Ο.Π. Αμαλιάδας για καλλιέργειες, ζήτησαν εκπρόσωποι φοιτητών του ΤΕΙ

spot_img

Προτεινόμενα

Η υλοποίηση καλλιεργειών από το ΤΕΙ Αμαλιάδας, με τη συνδρομή της τοπικής Ομάδας Παραγωγών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν  το μεσημέρι της Τετάρτης εκπρόσωποι των φοιτητών του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, με τον πρόεδρο της Ο.Π. Χρ. Βαλιανάτο.

Οι φοιτητές ζήτησαν από τον κ. Βαλιανάτο που είναι και εκπρόσωπος σε αγροτικά θέματα του δήμου Ήλιδας, τη συνδρομή της Ο.Π.  στην υλοποίηση καλλιεργειών, στα πλαίσια της πρακτικής εξάσκησης που υλοποιούν στο ΤΕΙ.

Αναφορά εξάλλου έγινε και στη συνεργασία που υπάρχει με το εδαφολογικό εργαστήριο, το οποίο ενισχύει τις προσπάθειες του ΤΕΙ Αμαλιάδας.

Ακόμη εκ μέρους των φοιτητών ζητήθηκε η βοήθεια για την εγκατάσταση καλλιεργειών στα θερμοκήπια που υπάρχουν στο ΤΕΙ, ενώ εκ μέρους του κ. Βαλιανάτου τονίστηκε ότι θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον πρόεδρο και τους καθηγητές του ΤΕΙ.

Τέλος πρόκειται να γίνουν επιτόπιες επισκέψεις στα χωράφια βιομηχανικής τομάτας και  κορινθιακής σταφίδας, όπως επίσης και στα εργοστάσια που γίνεται η παράδοση των προϊόντων, κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα