Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Τιμήθηκε ο Σπύρος Μπεράτης από την Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας

spot_img

Μέλος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ελλάδας, έγινε και επίσημα ο ιστορικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας, ενώ η Ένωση αναλαμβάνει και την εποπτεία και λειτουργία του Μουσείου του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Η απόφαση για την ένταξη του Ραδιοφωνικού Αμαλιάδας στην Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Μ.Ε.Ε καθώς και για εποπτεία του Μουσείου λήφθηκε το Σάββατο, όπου το Δ.Σ. της Ένωσης συνεδρίασε τιμητικά στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας.

Νωρίτερα, τα μέλη της Ένωσης ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ραδιοφωνικού Σταθμού και του Μουσείου, ενώ ακολούθησε εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας όπου τιμήθηκε ο «πειρατής των ερτζιανών», ο δημιουργός, η ψυχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας Σπύρος Μπεράτης.

«Σας αγαπώ και σας ευγνωμονώ» ήταν τα λόγια του Σπύρου Μπεράτη σε ανοικτή τηλεφωνική σύνδεση με το Συνεδριακό Κέντρο, με την οικογένειά του ωστόσο να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση. Ο γιός του μάλιστα Θοδωρής και ο μικρότερος εγγονός του Σπύρος, παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Ζεϊμπέκη και τον πρόεδρο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας Ανδρέα Παπαδάκο.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα