ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Τιμούν την «Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης»


Με μια  σειρά εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την συνεστίαση που θα γίνει ανήμερα Σάββατο, 22α Φεβρουαρίου και ώρα 8,30μμ′ στο μεζεδοπωλείο ”Τεντζερέδια του Ζαχαρία”  γιορτάζουν όλοι οι Πρόσκοποι της Ηλείας την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης και καλούνται να λάβουν μέρος σ΄ αυτή οι Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι εν ενεργεία βαθμοφόροι και οι φίλοι του Προσκοπισμού της περιοχής.

Την εκδήλωση οργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας.

Στη διάρκεια της συνεστίασης όπου θα βρεθούν όσοι έχουν διατελέσει  Πρόσκοποι, όλων των ηλικιών, οι αρχηγοί τους, βαθμοφόροι,μέλη επιτροπων ,φίλοι της Κίνησης που θα απολαύσουν την όμορφη αποκριάτικη αυτή βραδιά, με την εξαιρετική ορχήστρα του κέντρου .
Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα  στους κ.κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,Ανδρέα Γιατρά και Παναγ.Καλαμπρέζο , καθώς και στα μέλη της ¨Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στους βαθμοφόρους και στα μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Την  «Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης» γιορτάζουν οι Πρόσκοποι όλου του κόσμου κάθε χρόνο την 22α Φεβρουαρίου, στη μνήμη των γενεθλίων του ιδρυτή του Προσκοπισμού και είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Φιλία, Ειρήνη και Συναδέλφωση των λαών της γης, όμως πάνω από όλα να θυμηθούν και να επαναβεβαιώσουν, νεώτεροι και παλιοί, την προσφορά τους τον συνάνθρωπο και την κοινωνία..

Εφέτος μάλιστα συμπίπτει με τον εορτασμό των 110 χρόνων ζωής ,δράσης και προσφοράς του Ελληνικού Προσκοπισμού.