Τις πληγείσες περιοχές της νότιας Ηλείας επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος (φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

Τις πληγείσες περιοχές από τις κατολισθήσεις και πλημμύρες στη νότια Ηλεία, επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο κ. Κατσιφάρας συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Γεωργιόπουλο και Κώστα Μητρόπουλο, καθώς και το δήμαρχο Ζαχάρως –Φιγαλείας Νικ. Φάμελο,  πήγε στην περιοχή των Ταξιαρχών όπου είδε από κοντά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τις κατολισθήσεις.

Εν συνεχεία μετέβηκε στην περιοχή του οδικού άξονα Θολού-Νέας Φιγαλείας και ειδικότερα στην Τ.Κ. Λεπρέου, όπου πριν από λίγες εβδομάδες σημειώθηκε μεγάλη κατολίσθηση εντός του χωριού, καθώς επίσης και στο επαρχιακό δίκτυο που είναι «διάτρητο» από καθιζήσεις και μεγάλες ζημιές.

Ο κ. Κατσιφάρας στη διάρκεια των συναντήσεων που είχε τόσο στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στην Κρέστενα, όσο και  στους Ταξιάρχες, δήλωσε ότι τη Δευτέρα πρόκειται να κηρυχτούν οι δήμοι Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Ζαχάρως- Φιγαλείας, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από το Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση ζήτησε από τους δημάρχους των δύο δήμων να επισπεύσουν τις διαδικασίες για τα έργα που θα υλοποιηθούν στις πληγείσες περιοχές, μετά την κήρυξή τους σε έκτακτη ανάγκη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα