Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
20.3 C
Pýrgos

Τι απαντά ο αιρετός του Πύργου για την καταγγελία της σεξουαλικής παρενόχλησης (βίντεο)

spot_img

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που προβάλετε από την τηλεόραση του «Star» μίλησε ο αιρετός από τον Πύργο που αντιμετωπίζει καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά  για σεξουαλική παρενόχληση από υπάλληλο του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο αιρετός είπε: «Υπήρξα δήμαρχος πάρα πολλά χρόνια, ο κόσμος γνωρίζει ποιος άνθρωπος είμαι.

Η συγκεκριμένη κυρία έχει επικαλεστεί ότι το Σεπτέμβριο την έβγαλα σε αναφορά διότι ενώ υπήρχε το πρόβλημα του Ιανού με την κακοκαιρία την μεγάλη, δεν δέχτηκε να βγει για να πάει μαζί με το απορριμματοφόρο για αποκομιδή.

Αυτό είναι ψέμα βέβαια διότι υπάρχουν και μάρτυρες γι’ αυτό, την έχω μηνύσει για όλα αυτά, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, δεν υπάρχει καν ζήτημα παρενόχλησης, ούτε κατά διάνοια».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει τεθεί σε τετράμηνη αργία το 14 διότι δεν παρουσιαζόταν στη δουλειά της. Της έκανα εγώ πρώτος μήνυση και μετά από 10 ημέρες βγήκε να μου κάνει κι αυτή μήνυση.

Τα μηνύματα στο messenger πρώτα απ’ όλα είναι μηνύματα μεταξύ δύο ενηλίκων ανθρώπων. Δεν υπάρχει κανένα στίγμα παρενόχλησης. Ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ ενηλίκων στο messenger. Και αν δεν ήθελε γιατί δε με μπλόκαρε; Και γιατί τότε δεν πήγαινε στη δικαιοσύνη ή γιατί τότε δεν πήγαινε στον πρόεδρο συλλόγου υπαλλήλων ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί για τίποτα. Να κρεμαστούν εκείνοι που πρέπει και έπραξαν αυτό και όχι άνθρωποι που έχουνε μια ηθική υπόσταση, μία διαδρομή, μία οικογένεια στημένη με δύο παιδιά τα οποία είναι μορφωμένα του Πανεπιστημίου».

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο δικηγόρος του, κ. Γιάννης Σπηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο εντολές του βρίσκεται σε απερίγραπτη κατάσταση συναισθηματικής φόρτισης από προχθές, που το θέμα έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις, διαχωρίζοντας την υπόθεση αυτή από την υπόθεση της Ολυμπιονίκη Μπεκατώρου που έχει σοκάρει τους πάντες και επισημαίνοντας ότι στην περίπτωση του αιρετού, δεν προκύπτει κάτι μεμπτό».

Από 37:45

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα