ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Τι περιμένεις από μια Κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων και ψευτών ; Πολιτικούς απατεώνες και ψεύτες έχει διορίσει ; (βίντεο+έγγραφο)

Αντιδράσεις για τη μετακίνηση παθολόγου από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας – Δηλώσεις δημάρχου και προέδρου Ιατρικού Συλλόγου

Αντιδράσεις από τη δημοτική αρχή Ήλιδας καθώς και τον Ιατρικό Σύλλογο της πόλης, προκαλεί η απόφαση της 6ης ΥΠΕ  για τη μετακίνηση παθολόγου από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας,  προς το  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών!

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση, η μετακίνηση της ιατρού του ΕΣΥ θα γίνει από την 1η Μαίου 2018 και για διάστημα τριών μηνών, με σκοπό την κάλυψη εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών στο Π.Γ.Ν. Πατρών…

Σε σημερινές δηλώσεις του  ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρ. Χριστοδουλόπουλος  έκανε λόγο για εμπαιγμό, ένα μήνα μόλις μετά από τν ερχομό στην περιοχή του υπουργού Υγείας Ανδρ. Ξανθού, ο οποίος διαβεβαίωσε πως όχι μόνο δεν θα μετακινηθεί κανένας, αλλά παράλληλα θα γίνουν και προσλήψεις στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Παράλληλα ο δήμαρχος Ήλιδας με παρέμβασή του προς το γραφείο του υπουργού, καθώς άλλους εμπλεκόμενους φορείς ζήτησε να γίνει άμεσα ανάκληση της μετακίνησης της ιατρού.

Εξάλλου από την πλευρά του  ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστας Τσαούσης, ανέφερε πως κάποιοι «χρησιμοποιούν το Νοσοκομείο Αμαλιάδας λόγω των κενών θέσεων για να ικανοποιούν προφανώς ρουσφετολογικές μετακινήσεις. Διαφορετικά ή ο υπουργός ψεύδεται ή οι εγκάθετοι της κυβέρνησης παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του»!

Επίσης ο συντονιστής του έργου αντιδημάρχων στο δήμο Ήλιδας Σπύρος Τζουλέκης μίλησε για κοροϊδία αλλά και μεθόδευση  προκειμένου να κλείσει το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα ο κόσμος να πηγαινοέρχεται στην Πάτρα και να ταλαιπωρείται.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: