Τον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη καταγγέλλει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων Ήλιδας κ. Ανδρέας Κορμπάκης

spot_img

Προτεινόμενα

Τι απέγινε η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων Ήλιδας;

Τον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη καταγγέλλει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων Ήλιδας κ. Ανδρέας Κορμπάκης, καθώς, δύο χρόνια από την ανάληψη του δημαρχιακού θώκου από τον κ. Λυμπέρη, δεν έχει δημοπρατηθεί ακόμα (έργο από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή) η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας.

Στην καταγγελία του ο κ. Κορμπάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων – Ήλιδας του δήμου Ήλιδας καταγγέλλω τον δήμαρχο κ. Γιάννη Λυμπέρη διότι, πατά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας, δεν προέβη σε καμία ενέργεια για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, το οποίο λόγω παλαιότητας παρουσιάζει πολλά και συχνά σπασίματα, με αποτέλεσμα να μένουν οι κάτοικοι του χωριού μας  για ημέρες χωρίς νερό.

Σημειωτέων ότι το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης» έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος» το οποίο αντικαταστάθηκε από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» από την προηγούμενη δημοτική αρχή με πίστωση 250.000 ευρώ

Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι, ο κ. Λυμπέρης μετά από δύο χρόνια από την ανάληψη των δημαρχιακών του καθηκόντων, δεν έχει δημοπρατήσει το εν λόγω έργο, το οποίο είναι πρωταρχικής και ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της κοινότητάς μας».

  •  
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα