Τον καταπλάκωσε το Τρακτέρ του στα Μακρίσια (Νεότερη ενημέρωση)

spot_img

Προτεινόμενα

Σήμερα το μεσημέρι Τετάρτης, στα Μακρίσια Ηλείας ένας 45χρονος άντρας έχασε τη ζωή του, αφού οδηγώντας το τρακτέρ του σε αγροτικό δρόμο ,γλίστρησε το Τρακτέρ και τον καταπλάκωσε.

Άμεσα είδαν το συμβάν  οι συγχωριανοί του αλλά δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, καθώς ο θάνατός ήταν ακαριαίος. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Περισσότερα σε νέα μας ανάρτηση…


 

Νεότερη ενημέρωση

Μακρίσια: Επιχείρησε να βοηθήσει συγχωριανό του και βρήκε τραγικό θάνατο με το τρακτέρ!

Να βοηθήσει συγχωριανό του που είχε κολλήσει με όχημά του  στις λάσπες, προσπάθησε ο άτυχος 45χρονος πατέρας πέντε μικρών παιδιών στα Μακρίσια, αλλά η τύχη στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί του…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικογενειάρχης πήγε σε διαφορετικό σημείο απ’ όπου του είπε ο συγχωριανός του και κατά την επιστροφή βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε.

Τον αδικοχαμένο άντρα βρήκαν νεκρό συγχωριανοί του και χρειάστηκε η παρέμβαση μηχανήματος έργων προκειμένου να μετακινηθεί το τρακτέρ.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του  45χρονου,  είχε εμπλακεί πριν από λίγα χρόνια σε θανατηφόρο τροχαίο στην ευθεία των Μακρισίων.

(φώτο αρχείου)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα