ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τον νέο μαραθώνιο, θα τον τρέξουμε όλοι μαζί…»


Η εκκίνηση της νέας σεζόν, αποτελεί για τον ΠΑΟ Βάρδας γεγονός. Η διοίκηση των Ταύρων της Ηλείας, σε μια επικοινωνιακή της προσπάθεια να κάνει συμμέτοχο τον κόσμο, προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση, η οποία περιγράφει τους στόχους της νέας σεζόν. Στόχοι που έχουν να κάνουν με μια καλή πορεία, μια πορεία που όμως όσο καλή κι αν είναι, δεν θα έχει ουσία, αν σε αυτή δεν θα είναι συνοδοιπόρος ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ:

«Μια καινούργια χρονιά αρχίζει.
Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πάντα μεγάλες για τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εν όψει της έναρξης της σεζόν 2018-19 την Δευτέρα 23 Ιουλίου με την ευχή η νέα αγωνιστική περίοδος να μας χαρίσει πολλές επιτυχίες και να οδηγήσει την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων.

Όλοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δώσουμε τη δική μας όμορφη «μάχη» για να συνεχίσουμε να καμαρώνουμε τον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και να προσθέσουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στην πλούσια ιστορία του.

Ξεκινάμε ένα νέο μαραθώνιο
και θέλουμε να τον τρέξουμε όλοι μαζί!
Όνειρο μας είναι να συνεχιστούν σε όλη τη διαδρομή του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής και φέτος οι όμορφες εικόνες, τα κολακευτικά και ευμενή σχόλια για την ομάδα μας και να εκπέμπουμε προς τα έξω ένα θετικό πρόσημο, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος να αγαπήσει και να σταθεί δίπλα στην προσπάθειά μας.
Εμείς από την πλευρά της διοίκησης με τους συνεργάτες μας στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές να υποσχεθούμε μεγάλη προσπάθεια, δουλειά, αγάπη μεταξύ μας ώστε η ομάδα να μπορεί να κάνει περήφανους όλους αυτούς που την αγαπούν και την ακολουθούν
. Με την ευκαιρία της επίσημης πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας, ευχόμαστε να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα για το προσωπικό και φυσικά τους φιλάθλους μας και στην ομάδα μας πολλά γκολ και πολλές νίκες ώστε να επιτευχθούν οι αγωνιστικοί στόχοι μας!».