ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τοποθετούνται όλοι οι υπόγειοι κάδοι στην Αμαλιάδα

  • 211
    Shares

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση όλων των υπόγειων κάδων στο κέντρο της Αμαλιάδας. Μετά τους πρώτους κάδους που τοποθετήθηκαν απέναντι από το ταχυδρομείο, έχει ήδη ολοκληρωθεί η τοποθέτηση στην 25ης Μαρτίου, στο ύψος της σκακιέρας, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Πάρκο Καζαντζάκη (ΟΣΕ) και σε άλλα σημεία της πόλης.

Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση 8 συστημάτων υπόγειων κάδων που θα καλύψουν τις ανάγκες του κέντρου της πόλης, με τον προϋπολογισμό του έργου να ξεπερνά τα 140.000 ευρώ, ενώ το συγκεκριμένο έργο, σε συνδυασμό με την ανάπλαση του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης, αλλά και με το έργο της δημιουργίας του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (open mall), θα προσφέρει τα μέγιστα στην ανάδειξη και στην βελτίωση της εικόνας ολόκληρης της πόλης.

Οι υπόγειοι κάδοι είναι χωρητικότητας 3m³ ο καθένας, ενώ υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου έχει προμηθευτεί ήδη, εδώ και καιρό, τον ειδικό γερανό για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους συγκεκριμένους κάδους.

Εν αναμονή λοιπόν της λειτουργίας τους!


  • 211
    Shares