ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Τους εθελοντές- καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου τίμησε ο δήμος Πύργου (βίντεο)

  • 3
    Shares

Σε μια λιτή αλλά συγκινητική εκδήλωση που το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και ο εθελοντισμός «ξεχείλιζαν», τίμησε για ακόμα μια χρονιά ο δήμος Πύργου τους εθελοντές καθηγητές τους Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λάτσειο Μέγαρο, ενώ η ανακοίνωση του δήμου Πύργου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα, στο πρόσωπο των εθελοντών καθηγητών του κοινωνικού́ φροντιστηρίου Πύργου τιμούμε το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής. Στα δύσκολα χρόνια, που η χώρα μας πέρασε και περνά́, η προσφορά́, η αλληλεγγύη και πάνω από́ όλα η έμπρακτη στήριξη  προς τον συνάνθρωπο, ανοίγουν το δρόμο για μια καλύτερη και πιο φωτεινή́ κοινωνία».

🎯 Σήμερα, στο πρόσωπο των εθελοντών καθηγητών του κοινωνικού φροντιστηρίου Πύργου τιμούμε το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής. Στα δύσκολα χρόνια, που η χώρα μας πέρασε και περνά, η προσφορά, η αλληλεγγύη και πάνω από όλα η έμπρακτη στήριξη προς τον συνάνθρωπο, ανοίγουν το δρόμο για μια καλύτερη και πιο φωτεινή κοινωνία.

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Πύργου / Municipality Of Pyrgos στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020


  • 3
    Shares