ΗΛΕΙΑ NIGHTLIFE ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το άνοιγμα της εστίασης «ζωντάνεψε» την Αμαλιάδα!!! (βίντεο)

  • 251
    Shares

Ότι δεν κατάφερε τις προηγούμενες ημέρες το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, το κατάφερε το σημερινό άνοιγμα την καταστημάτων εστίασης, αφού από νωρίς το πρωί η Αμαλιάδα… είχε και πάλι την εικόνα που θυμόμασταν πριν τρεις μήνες.

Ο πεζόδρομος «ζωντανός», οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης επίσης και οι φίλοι και οι παρέες… και πάλι στο ίδιο τραπέζι για τον καφέ και το αναψυκτικό τους. Βέβαια, οι παρέες πλέον είναι πιο μικρές, το ένα τραπέζι από το άλλο έχει την απόστασή του, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας δόθηκε η άδεια από τον δήμο για την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων κατά 1.60μ, οι σερβιτόροι είναι όλοι εφοδιασμένοι με μάσκες και γάντια, ενώ σε όλα τα καταστήματα υπάρχει οινόπνευμα, αντισηπτικά κλπ.

«Είμαστε και πάλι εδώ, χαρούμενοι που είμαστε και πάλι εδώ μετά από τρεις μήνες» είπε μεταξύ άλλων στο Ilia.news ο κ. Βασίλης Νιπεργιάλης από το «Café Central» και συνέχισε: «Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί από το πρωί στο άνοιγμα του μαγαζιού. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους καλές δουλειές, να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτούς τους τρείς μήνες της απραξίας».

Αισιόδοξη χαρακτήρισε την πρώτη μέρα του ανοίγματος των καταστημάτων εστίασης ο κ. Ζαφείρης Ζαφειρόπουλος «Ρετρό» ενώ από την πλευρά του ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος «Loston» επεσήμανε: «Τα μαγαζιά έχουν μεριμνήσει ώστε οι αποστάσεις να είναι σωστές, να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας».

Ο κ. Γιάννης Τσερεγκούνης «Art Cafe» είπε: «Ήταν ικανοποιητική η πρώτη μέρα, ο κόσμος το αναζητούσε πολύ καιρό αυτό. Τα πράγματα θα χαλαρώσουν και θα πάμε πολύ καλύτερα».

Τέλος ο κ.Καρπέτας ανέφερε ότι ο κόσμος από σήμερα άρχισε να «ξεμουδιάζει» και να ζητάει να καθίσει στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί με την ονομασία «Μαγούλιανα» . Πιστεύει ανέφερε ότι κάθε μέρα που περνά θα βλέπει σταδιακή βελτίωση .


  • 251
    Shares