ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

«Το έργο μας δεν κρύβεται, το μέλλον είναι βέβαιο!»

  • 11
    Shares

«Η σημερινή εκδήλωση με συγκινεί πιο πολύ από την ημέρα που με εκλέξατε δήμαρχο. Αποτελεί μια δικαίωση για μένα» είπε ο δήμαρχος Ανδραβίδας κ. Ναμπίλ Μοράντ ανεβαίνοντας καταχειροκροτούμενος  στο βήμα του ομιλητή, στην αίθουσα του «Άστρον», παρουσιάζοντας το έργο της Δημοτικής του Αρχής αλλά και τα πρόσωπα του νέου του ψηφοδελτίου.

«Παρέλαβα έναν δήμο που στεκόταν όρθιος μόνο χάρη στους υπαλλήλους και ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους, οι οποίοι στη συνέχεια εκλέχθηκαν σύμβουλοι με την παράταξή μου» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μοράντ και συνέχισε: «Παρέλαβα έναν δήμο βαθιά διχασμένο, ένα χαμένο ΕΣΠΑ, άδεια ταμεία και υψηλά χρέη. Στην καρδιά της οικονομικής κρίσης με 40% λιγότερα έσοδα από το Κράτος και τους δημότες να αγκομαχούν με τις υποχρεώσεις τους.

Ανέλαβα την ευθύνη και με του συνεργάτες μου, εκλεγμένους και μη, όλους παράγοντες, έχοντες τις υπηρεσίες του δήμου στην πρώτη γραμμή, καταφέραμε πολλά. Τόσα πολλά που και εμείς δεν το πιστεύαμε ότι τα καταφέραμε μέσε σε πέντε χρόνια».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης αναφέρθηκε αναλυτικό στο έργο της δημοτικής αρχής, το οποίο περιλαμβάνει:

Τεχνικά έργα – Περιβάλλον – Ποιότητα ζωής! 152 έργα με προϋπολογισμό 31 εκατομμύρια ευρώ. Στην κοινωνικής Πολιτική και Αλληλεγγύη ωφελήθηκαν 3.5000 δημότες με 10,4 εκατομμύρια ευρώ. Στο Λιμάνι της Κυλλήνης 48 έργα με επένδυση 8,6 εκατομμύρια ευρώ. Στο πολιτισμό, στην παιδεία και τον αθλητισμό έγιναν 134 δράσεις και έργα προϋπολογισμού 8.4 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η δύναμή μας είναι η ιστορία μας, το μέλλον θεμελιώνεται στο έργο μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε και τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν το νέο, ανανεωμένο και «φρέσκο» ψηφοδέλτιο της «Συμφωνίας Πολιτών».


  • 11
    Shares