Το βιβλίο ενός νέου Ηλείου συγγραφέα

spot_img

Προτεινόμενα

Βιβλιοπαρουσίαση στην Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας το Σάββατο

Το βιβλίο ενός νέου Ηλείου συγγραφέα

“Τα μυστικά των Κόσμων”

Το πρώτο βιβλίο του, που αποτελεί τμήμα τριλογίας, του νέου Ηλείου  συγγραφέα Βασίλη Αλεξανδρόπουλου θα παρουσιαστεί το απόγευμα του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου στην Αμαλιάδα. Με τίτλο «Τα μυστικά των Κόσμων-Στο Μονοπάτι του Πεπρωμένου» κυκλοφόρησε το βιβλίο του 28χρονου Β. Αλεξανδρόπουλου, που ήδη έχει παρουσιαστεί σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, που έχει αποσπάσει θετικές κριτικές, ενώ κινείται θεματικά στον χώρο της Φανταστικής Λογοτεχνίας. Μάλιστα ο συγγραφέας έχει παρουσιάσει το βιβλίο και σε Σχολεία της Ηλείας, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν και για αυτό, αλλά και για την λογοτεχνία στην εποχή μας. Η βιβλιοπαρουσίαση διοργανώνεται στον χώρο της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης στην Αμαλιάδα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 19.30 μμ, από το Σωματείο της Βιβλιοθήκης.

Για το βιβλίο και την συγγραφική προσπάθεια του νέου δημιουργού, που κατάγεται από την Αμαλιάδα, θα μιλήσουν η Πρόεδρος της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδος κ. Ελένη Σκάβδη, η φιλόλογος κ. Φανή Θλιβερού, ο φιλόλογος και συγγραφέας κ. Γεώργιος Κουρκούτας, ο Ζωγράφος κ. Γιάννης Σταυριανίδης, αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Βασίλης Αλεξανδρόπουλος γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1989. Ολοκλήρωσε τις μαθητικές του σπουδές στην Αμαλιάδα, από όπου κατάγεται. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής στο Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας. Σήμερα ζει και εργάζεται πάνω στο επάγγελμα που σπούδασε, στην πόλη της Αμαλιάδας. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες. Με πιο σημαντική για εκείνον να είναι αυτή της συγγραφής. Την συγγραφή την ξεκίνησε από την ηλικία των 15 χρόνων, αποτυπώνοντας σε αυτήν τις προσωπικές του ανησυχίες και σκέψεις. Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Στο Μονοπάτι του Πεπρωμένου» εξεδόθη από τις εκδόσεις Νεκτάριος Παναγόπουλος και είναι το πρώτο της τριλογίας με γενικό τίτλο «Τα Μυστικά των Κόσμων».

Όπως αναφέρει ο ίδιος για το βιβλίο του «πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησα από τη σχολική ηλικία…. Αγαπώ τη συγγραφή, γιατί πάντα μπορούσα να εκφράσω τα συναισθήματά μου πιο εύκολα, πιο άμεσα! Συναισθήματα που πολλές φορές τα χείλη δυσκολεύονται να προφέρουν!»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα