Το «γνωστό» σκυλί της πλατείας… ξαναχτύπησε!

spot_img

Προτεινόμενα

Επεισοδιακή ήταν η βόλτα στην κεντρική πλατεία της Αμαλιάδας για έναν πατέρα και την μόλις 16 μηνών κόρη του, όταν δέχθηκαν… επίθεση από τον ίδιο σκύλο, που ακριβώς πριν έναν μήνα (9 Ιανουαρίου) είχε στείλει έναν ακόμα συμπολίτη μας στο Νοσοκομείο…

Θύμα αυτή της φορά της επίθεσης ήταν ο στρατιωτικός κ. Αυγερινός Γκογκάκης, ο οποίος περπατούσε στην πλατεία με την κόρη του, όταν ξαφνικά και χωρίς να υπάρχει λόγος, ο αδέσποτος σκύλος τους επιτέθηκε. Ο έντρομος πατέρας πρόλαβε και πήρε την κόρη του αγκαλιά, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, με τον αδέσποτο σκύλο να τον δαγκώνει στο πόδι.

Μετά την επίθεση ο κ. Γκογκάκης πήγε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας προκειμένου να του φροντίσουν το τραύμα στο πόδι, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας όπου υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Το «Ilia.news» είχε αναδείξει το πρόβλημα από τον προηγούμενο κιόλας μήνα, όταν σημειώθηκε η πρώτη επίθεση, η οποία είχε καταγγελθεί και αυτή στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

Ο δήμος Ήλιδας ωστόσο με το «σωστό» και «νόμιμο» καταφύγιο που υποστηρίζει ότι δημιούργησε ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, (υπήρξε και σχετική ανακοίνωση του στον Τύπο), απλά αδιαφόρησε, με αποτέλεσμα να υπάρξει σήμερα το επόμενο θύμα…

Γιγαντώνεται το θέμα με τα αδέσποτα στην Αμαλιάδα…

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα