Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/6/2024 το απόγευμα, πάρθηκε η απόφαση να μην συνεχιστούν οι διαδικασίες για την παραχώρηση από την ΕΤΑΔ στο Δήμο, και να παραμείνει για φέτος κλειστό το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας, ύστερα από πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ήλιδας κατά της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η ΕΤΑΔ μας “κοροϊδεύει”, καθώς είχε συμφωνηθεί η ΕΤΑΔ να παραχώρηση για φέτος το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας και να πληρωθεί η περσινή οφειλή ύψος 18.700 ευρώ, η ΕΤΑΔ όμως εμφάνισε μια προηγούμενη οφειλή της τάξεως των 65.000 ευρώ για την περίοδο 2018-20219.
Η ΕΤΑΔ με πρόταση που είχε κάνει στον Δήμο Ήλιδας, και στην οποία ο Δήμος είχε συμφωνήσει ήταν να πληρώσει 18.700 ευρώ ώστε τελικά να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραχώρησης του Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας κάτι το οποίο δεν φαίνεται να γίνεται για φέτος καθώς η ΕΤΑΔ από τον Δήμο επιθυμεί ακόμα άλλα 15.000 ευρώ. δηλαδή το 25% περίπου της παλιάς οφειλής!