Το δρόμο της αλήθειας ακολουθεί σε κάθε δημόσια εμφάνιση του ο ΣΑΚΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ υπ. Βουλευτής Ηλείας με το Κίνημα Αλλαγής

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Το δρόμο της αλήθειας ακολουθεί σε κάθε δημόσια εμφάνιση του ο ΣΑΚΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ υπ. Βουλευτής Ηλείας με το Κίνημα Αλλαγής.

Μια νέα οπτική φαίνεται να εισάγει ο υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Σάκης Κότσιφας στο δημόσιο λόγο, αφού δεν παραλείπει να τοποθετείται πολιτικά σε όποια εκδήλωση παρευρίσκεται. Πρόσφατα στη κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, κατά το σύντομο χαιρετισμό του, προτίμησε να προσπεράσει τα καθιερωμένα ευχολόγια και με αρκετά αυστηρό τρόπο να επισημάνει στους κυβερνητικούς Βουλευτές του Ν. Ηλείας, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, την άδικη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία πλήττει την επιχειρηματικότητα και κατά συνέπεια την απασχόληση και τις λοιπές επενδύσεις. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο κ. Κότσιφας θα μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας, δεν θα χαϊδέψει αυτιά για να είναι αρεστός και σε κάθε επίπεδο θα ξεπεράσει απαρχαιωμένες πολιτικές που καθηλώνουν το τόπο μας στο μαρασμό και στην απαξίωση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα