ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το καυστικότατο σχόλιο Τσίρκοβιτς στο facebook και το βίντεο Βλαχιώτη-Καλαμάτας


Παρελθόν αποτελεί ο Μίκι Τσίρκοβιτς από τον Αστέρα Βλαχιώτη, όπως ήταν αναμενόμενο με όσα είχαν προηγηθεί (το θέμα είχε ανεπισήμως γίνει γνωστό και πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα). Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος αποχωρεί για “προσωπικούς λόγους”, άδραξε την ευκαιρία να κάνει και ένα καυστικότατο σχόλιο στη σελίδα του στο facebook, σε βάρος των επικριτών του. Ειδκότερα ο Μίκι Τσίρκοβιτς έγραψε: “Λοιπόν, λινάτσες, σας άδειασα τη γωνιά. Τώρα παρακαλάτε τον πρόεδρο να του φέρετε προπονητή…”.

 

Αποχωρούν και παίκτες;

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν και παίκτες από την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη. Την ίδια ώρα κάποια δημοσιεύματα φέρουν τον πρόεδρο Δημήτρη Μανιατάκο να σκέφτεται να αποχωρήσει αργά ή γρήγορα (μάλιστα έχει κάνει και σχετικές δηλώσεις στο sportstonoto.gr), ενώ δεν σκοπεύει να πάρει προπονητή, αλλά να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον μέχρι πρότινος βοηθό του Τσίρκοβιτς, Θοδωρή Γκάτζιο.

 

Πιο κάτω, δείτε βιντεο από το σημερινό ισόπαλο 0-0 μεταξύ Βλαχιώτη και Καλαμάτας, ένα αποτέλεσμα που ευνόησε τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος αποσπάστηκε στο +4 και από τις δυο ομάδες.

 

Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα 0-0 μέσα απο την κάμερα του www.report24.gr

Publiée par www.report24.gr sur Dimanche 22 octobre 2017