ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μήνυμα του Μιχάλη Αποστολόπουλου ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών


Αποτελεί δεκαετίες τώρα ένα πάγια αίτημα της ΑΟΛΑΠ και είναι η δημιουργία πίστας αγώνων ταχύτητας στην Ηλεία. Πίστας ασφαλούς οδήγησης. Μάλιστα για τα θέμα αυτό εδώ και χρόνια η ΑΟΛΑΠ έχει καταθέσει προτάσεις και μελέτες. Το ότι αυτό το αίτημα έχει πάψει να βρίσκεται στις ατζέντες των αυτοδιοικητικών, δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλειφθεί από την αθλητική κοινότητα. Εξάλλου ανάμεσα σε πολλά τα οποία στερείται ο νομός Ηλείας, είναι και αυτό. Ένα έργο ανάπτυξης και προοπτικής, το οποίο ανοίγει νέους ορίζοντες.

Ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ Μιχάλης Αποστολόπουλος, ένας άνθρωπος ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει δουλέψει σκληρά για να γίνει το όνειρο χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ηλεία πραγματικότητα, επανήλθε με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο σε επίπεδο Δήμων, όσο σε επίπεδο Περιφέρειας.

Με ένα σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, πλάι στη φωτογραφία του κατάμεστου ΟΑΚΑ όταν είχε μετατραπεί σε πίστα για τις ανάγκες του Ράλι Ακρόπολις, έγραψε: «Αυτή είναι η δύναμη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Γι’ αυτό πρέπει κάθε νομός να έχει πίστα αγώνων και ασφαλούς οδήγησης. Και ιδιαίτερα ο δικός μας. Το μήνυμα κύριοι υποψήφιοι το έχετε πάρει. Χρόνια τώρα περιμένουμε…».