ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

  • 186
    Shares

Αυτό είναι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας – Κυλλήνης το οποίο πιάνει «δουλειά» από την 1η Σεπτεμβρίου. Στο μεγαλύτερο ποσοστό του το νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ανανεωμένο, με πολλούς νέους ανθρώπους αλλά και με πολλούς αξιόλογους και καταξιωμένους ανθρώπους που για πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά του τόπου τους.

Η παράταξη του νέου Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα καταλαμβάνει 11 έδρες οι οποίες κατανέμονται ως εξής: 6 έδρες στην Δ.Ε. Βουπρασίας, 3 έδρες στην Δ.Ε. Ανδραβίδας, 1 έδρα στην Δ.Ε. Λεχαινών και 1 έδρα στην Δ.Ε. Κάστρου Κυλλήνης.

Συγκεκριμένα, από την παράταξη του Γιάννη Λέντζα εκλέγονται οι: Αλεξάνδρα Γιαννίτση, Γεωργία Κακαλέτρη, Παναγιώτης Βαγγελάκος, Παναγιώτης Χατζής, Νίκος Σίνος, Πόλυ Μπιτούνη, Ιωάννης Βαρβαρέσος, Κωνσταντίνος Χατζής, Κώστας Βαρβαρέσος, Σάκης Κεκκάτος και Πέτρος Ανυφαντής.

Η παράταξη του Διονυσίου Μάλλιαρη καταλαμβάνει 7 έδρες, οι οποίες κατανέμονται ως εξής: 2 έδρες στην Δ.Ε. Βουπρασίας, 2 στην Δ.Ε. Ανδραβίδας, 2 στην Δ.Ε. Λεχαινών και 1 έδρα στην Δ.Ε. Κάστρου Κυλλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ilia.news» ο κ. Μάλλιαρης καταλαμβάνει την έδρα του στην Δ.Ε. Βουπρασίας, καθώς είναι η Ενότητα που ο συνδυασμός του έλαβε τις περισσότερες ψήφους.

Έτσι, από την παράταξη του Διονυσίου Μάλλιαρη εκλέγονται οι: Διονύσιος Μάλλιαρης, Βασίλης Τσιρίκος, Ανδρέας Κορομηλάς, Δήμος Βατσής, Έκτορας Ρουμελιώτης, Θεόδωρος Κατσάπης και Νίκος Κόλλιας.

Η παράταξη του Ναμπίλ Μοράντ καταλαμβάνει 5 έδρες οι οποίες κατανέμονται ως εξής: 2 στην Δ.Ε. Λεχαινών και από 1 έδρα στις Δ.Ε. Βουπρασίας. Ανδραβίδας και Κάστρου Κυλλήνης.

Έτσι, από την παράταξη του Ναμπίλ Μοράντ εκλέγονται οι: Ναμπίλ Μοράντ, Ανδρέας Μίγκος, Σωτήρης Παπασωτηρίου, Λάμπης Δημόπουλος και Αντώνης Σοφιανός.

Η παράταξη του κ. Γιώργου Παναγιωτόπουλου καταλαμβάνει 3 έδρες και συγκεκριμένα, από 1 έδρα στις Δ.Ε. Λεχαινών. Βουπρασίας και Κάστρου Κυλλήνης.

Έτσι, από την παράταξη του κ. Παναγιωτόπουλου εκλέγονται οι: Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Αναστάσιος Καπώνης και Ρένα Βαφιά.

Η παράταξη του κ. Οδυσσέα Μανιά κερδίζει μια έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, την οποία κρατά ο ίδιος.


  • 186
    Shares